Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül fogok már lenni?
Sokan bántanak emiatt hogy vén fiú leszek, stb.
A lányok akikkel eddig ismerkedtem nagyon gyerekes, bulizósok voltak. Én meg komoly kapcsolatot szeretnék, komoly lánnyal. 23 vagyok és senkim nem volt. Nem tudom hogy ennyi idősen hogyan tudnak meg még fiatalabban is komoly kapcsolatot kialakítani. Mert a többség alkalmatlan erre mert csak buli az életük.
Nem 30 évesen szeretnék először kapcsolatot, de teljesen kilátástalannak látom hogy rövid időn belül barátnőm legyen.
Mennyi jó dolog történhetett volna velem ha több normális lány lenne.
Elsősorban magadat bántod, barátom.
Meg kéne látni, hogy neked kell változtatnod.
Én személy szerint jó tippet nem tudok adni,
de nekem úgy tűnik az itteni működésed alapján, hogy az élet más területein sem vagy túl sikeres.
Kicsit kapd össze magad, vagy önfejlesztés, vagy foglalkozz olyan dolgokkal, amik örömet okoznak. Vagy is-is.
Utolsó mondatodhoz pedig: könnyebb mást okolni.
Igen megeshet.
Miért ne lehetne? Ami megtörténhet megtörténik. Bárkinél előfordulhat, hogy egyedül éli le az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!