Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Örökre egyedül fogok már maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre egyedül fogok már maradni?

Figyelt kérdés

Még egy lány sem szeretett engem 25 éves létemre. Nem ismerek olyat akinek ne lett volna még ennyi idősen sem.

Miért nem tud engem megszeretni egy lány sem?

2021. jún. 4. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
"Miért nem tud engem megszeretni egy lány sem?" Mivel nincs többi infónk rólad, nem tudhatjuk. Szerinted mi az oka?
2021. jún. 4. 08:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy én sem tudom.
2021. jún. 4. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Mutasd be magad, milyen ember vagy, hátha sikerül rábukkannunk az okokra.
2021. jún. 4. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a privit, de ne képet küldj, hanem mesélj magadról. Ne privibe, hanem itt. Mit csinálsz 25 évesen, mik a jó és mik a rossz tulajdonságaid etc.
2021. jún. 4. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Na, ne aggódj. Én is 25 vagyok és szingli. Szóval nem vagy egyedül.
2021. jún. 4. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Menj konditerembe és ha valami komoly személyiségbeli hibád van, csinálj rá plasztikai beavatkozást. Például ha az állkapcsod nem elég nagy és cizellált, csináltasd meg. Ha nincs teljes hajad, menj hajtranszplantációra és egyél rá Finasteride -et.

Ha végigcsináltad a személyiségfejlődést és így is reménytelen, menj a Fülöp szigetekre vagy Kenyába. Ezekben az országokban a személyiségedhez a nők szemében sokat hozzáad, ha fehér vagy.

2021. jún. 4. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"...ha alami komoly személyiségbeli hibád van, csinálj rá plasztikai beavatkozást"

Huh vazzeg, és ilyen emberek szavaznak. Már értem a kétharmadot. :(

2021. jún. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!