Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy ha a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha a női nemmel szemben valaki kritikát fogalmaz meg, azt letámadják itt?

Figyelt kérdés

Amennyire észrevettem, itt a GYIK-es lányoknál nagyon kiakasztó, ha valaki a nőkről negatívan nyilatkozik. Nekem egy szélsőséges feminista csoportnak tűnnek.

A másik érdekesség, hogy ha kommentben írom simán a kritikát, akkor nem biztos, olyan sokat foglalkozni fognak velem. Viszont ha kérdezőként írom meg a kritikát, és válaszolgatok, akkor akár 10-12 oldalon is ontják a kommenteket.

Ez azért van, mert úgy gondolják, hogy a kérdezőt jobb lealázni?

2021. jún. 23. 10:57
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Szóval igyekezni fogok nem általánosítani.
2021. jún. 23. 19:26
 32/34 anonim ***** válasza:
31-es Helyes. Az itteni nők nagy része segítőkész, és kedves. Az, hogy minden nő ilyen, az vörös posztó.. Amikor azt írod velem ez történt, és jól látom -e, hogy ez így nem jó, akkor korrekt választ fogsz kapni.
2021. jún. 23. 19:39
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is nem egy esetben a férfi kérdezővel értettem egyet és nem a barátnőjével, de ahhoz konkrét eset kell, nem ilyen "minden nő r.banc, aranyásó, ostoba...." stb)
2021. jún. 23. 20:07
 34/34 anonim ***** válasza:
A női nem nem egy homogén halmaz, nem minden nő viselkedik ugyanúgy. Persze, hogy kritikét fogalmazok meg vmi olyannal kapcsolatban, ami jogosulatlanul általánosít - és ezt akkor is megteszem, ha a férfiakról ír vki olyat, hogy "minden férfi", meg "100-ból 99 férfi". Ha konkrétan Jucikáról feltesznek egy kérdést, hogy Jucika mekkora k...a, amiért félrekefélt, arra igenis azt mondom én is, hogy igen, Jucika tényleg egy k...a.
2021. jún. 24. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!