Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a női nemmel szemben valaki kritikát fogalmaz meg, azt letámadják itt?
Figyelt kérdés
Amennyire észrevettem, itt a GYIK-es lányoknál nagyon kiakasztó, ha valaki a nőkről negatívan nyilatkozik. Nekem egy szélsőséges feminista csoportnak tűnnek.
A másik érdekesség, hogy ha kommentben írom simán a kritikát, akkor nem biztos, olyan sokat foglalkozni fognak velem. Viszont ha kérdezőként írom meg a kritikát, és válaszolgatok, akkor akár 10-12 oldalon is ontják a kommenteket.
Ez azért van, mert úgy gondolják, hogy a kérdezőt jobb lealázni?
2021. jún. 23. 10:57
31/34 A kérdező kommentje:
Szóval igyekezni fogok nem általánosítani.
2021. jún. 23. 19:26
32/34 anonim válasza:
31-es Helyes. Az itteni nők nagy része segítőkész, és kedves. Az, hogy minden nő ilyen, az vörös posztó.. Amikor azt írod velem ez történt, és jól látom -e, hogy ez így nem jó, akkor korrekt választ fogsz kapni.
33/34 anonim válasza:
Én is nem egy esetben a férfi kérdezővel értettem egyet és nem a barátnőjével, de ahhoz konkrét eset kell, nem ilyen "minden nő r.banc, aranyásó, ostoba...." stb)
34/34 anonim válasza:
A női nem nem egy homogén halmaz, nem minden nő viselkedik ugyanúgy. Persze, hogy kritikét fogalmazok meg vmi olyannal kapcsolatban, ami jogosulatlanul általánosít - és ezt akkor is megteszem, ha a férfiakról ír vki olyat, hogy "minden férfi", meg "100-ból 99 férfi". Ha konkrétan Jucikáról feltesznek egy kérdést, hogy Jucika mekkora k...a, amiért félrekefélt, arra igenis azt mondom én is, hogy igen, Jucika tényleg egy k...a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!