Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a női nemmel szemben valaki kritikát fogalmaz meg, azt letámadják itt?
Amennyire észrevettem, itt a GYIK-es lányoknál nagyon kiakasztó, ha valaki a nőkről negatívan nyilatkozik. Nekem egy szélsőséges feminista csoportnak tűnnek.
A másik érdekesség, hogy ha kommentben írom simán a kritikát, akkor nem biztos, olyan sokat foglalkozni fognak velem. Viszont ha kérdezőként írom meg a kritikát, és válaszolgatok, akkor akár 10-12 oldalon is ontják a kommenteket.
Ez azért van, mert úgy gondolják, hogy a kérdezőt jobb lealázni?
Hmmm... én már rég nem olvastam kritikát a női nemről itt az oldalon, mondjuk elég hektikusan is járok ide fel.
A minden nő ilyen és olyan... az meg nekem nem kritika és főleg nem tudom magamra venni, mert sokszor ezek olyan távol állnak a valóságtól, hogy úgy veszem, hogy az illető csak jót panaszkodni akart, mert ma tele van a hócipője és még a kiskutyájába is belerúgott valami tapló.
A vincelek kérdését meg olyan szinten unom, hogy már válaszolnom és elolvasnom is derogál rá.
Lehet, hogy kicsit túldimenzionálom, de nekem ez jutott eszembe erről:
https://www.youtube.com/watch?v=drGx7JkFSp4 (Sisters Are Doin' It For Themselves)
Meg az, hogy az amerikai polgárjogi küzdelmet végül egy nő bátor tette indította el.
Nem kell senkit lealázni ha nem tök hülye. :)
Anyám maga mondta nekem, hogy a nőkkel vigyáznom kell. Tehát neki nincs baja azzal, ha szkeptikusan viszonyok hozzájuk.
Amit pedig ide szórtál, az nem kritika volt, hanem a személyeskedés. Pont az ilyenekről szól ez a kérdés, mint amilyen te vagy.
A kritikát elfogadom, de a személyeskedést nem. Egyébként meg szépen bemutatkoztál, gondolom, élőben meghúzod magad, és itt anonim módon éled ki magad. 😅
"Amúgy meg milyen jogon kritizálsz AMIKOR NEM ISMERSZ?"
Pontosan ugyanazon az alapon, hogy a nőknek is előítéleteik vannak a férfiakkal szemben. Egy embert a pillanat tört része alatt megítélnek, hogy akarnak-e vele ismerkedni, vagy sem. Meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg az a pasi valójában másabb, mint amilyennek elsőre hiszik.
Plusz (még valami 14-es)
Én főzök, mosok, takarítok. Nincs szükség arra, hogy kiszolgáljanak a nők. Sőt, örömmel főzök a csajoknak is, ha feljönnek hozzám, vagy ott vagyok náluk.
A kommented alapján viszont te eléggé frusztrált nő lehetsz, aki olyan pasikat fogott ki, akik cselédnek használták. Igen, ezért is mehetne egy jogos kritika, hogy miért nem volt több eszed? De ne rajtam vezesd le azt, hogy évekig kihasználtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!