Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a női nemmel szemben valaki kritikát fogalmaz meg, azt letámadják itt?
Amennyire észrevettem, itt a GYIK-es lányoknál nagyon kiakasztó, ha valaki a nőkről negatívan nyilatkozik. Nekem egy szélsőséges feminista csoportnak tűnnek.
A másik érdekesség, hogy ha kommentben írom simán a kritikát, akkor nem biztos, olyan sokat foglalkozni fognak velem. Viszont ha kérdezőként írom meg a kritikát, és válaszolgatok, akkor akár 10-12 oldalon is ontják a kommenteket.
Ez azért van, mert úgy gondolják, hogy a kérdezőt jobb lealázni?
igen, van egy pár habzó szájú amazon (gondolom, feltűnt, hogy az egész nap eltöltő emberek jelentős része unatkozik, frusztrált, vagy lelkisérült). nagyon más válaszok érkeznek ugyanarra a kérdésre, ha nő teszi fel, mintha férfi
de ott vannak az "én bezzeg arany szuperpasi lennék, én érdemelnék leginkább barátnőt" incelek is, akik szimplán irigyek, ők is bőszen lepontozzák a férfi válaszokat
ja várjunk. a női nemmel szembeni általánosításoknál szerintem is jogosan hurrognak le. félreolvastam a kérdést, azt hittem, női egyének felé irányuló kritikáról van szó
(1-es voltam)
"Ilyen nincs, hiszen a nők, mint a férfiak..."
Ha nem lenne, akkor ezek a szavak sem léteznének.
Szerintem, ha a női egyénekről van szó, akkor is ugyanez a helyzet.
Azért, mert akit kritizálok, az nő. És aki azok a nők, akik a nőket nagyon védik, nem igazán bírják egyének kritikáját sem.
Igen szelektíven olvasol.
Itt a nőket szokás alazni, úgy globálisan, minden harmadik kérdésben, amit ugyanaz a pár frusztrált fiú ír ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!