Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért van az h ha valaki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h ha valaki azt állítja h vannak fontosabb dolgai egy kapcsolatnál akkor rögtön letámadják?

Figyelt kérdés

Bővebben kifejtve v ki mondjuk szeret sziklát mászni neki ez a hobbija szereti csinálni... Tuti fog kapni olyat a nyakába aki hüledezve éretlenkedik h de hát a sziklát nem lehet szexulaizálni (finoman szólva) megba...

Szóval miért kell piszkálni másokat akár sportol akár mobilozik, könyvet ir... egy kapcs helyett.

Am lehet h sokkal többre megy.

2016. febr. 27. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ez a gyk, itt mindegy hogy mit mondasz, te $z@r vagy és keresd a hibát önmagadban.
2016. febr. 27. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt majd akkor bánod meg mikor beköszön az impotencia 50-60 között és utána már "tolna, de ne megye..."

Sziklát mászni vén szarosként is lehet. Igaz csak lassan. De ha egyszer elhagyod Heves megyét akkor bajba' leszel... tolna mindig közelíteni fog... Így viszont lehetsz békés.

2016. febr. 27. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy ember szeret a másik ember életébe beleszólni. Szóval te döntöd el, hogy foglalkozol e vele, vagy egyik füleden be, a másikon meg ki.
2016. febr. 27. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekel 3-as csak szánni tudom azt akinek ennyi "öröme" van.
2016. febr. 27. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy van nőd még lehet sziklát mászni. Erős Zsoltnak is volt felesége. Szerintem elég ritka az a magasfokú elkötelezettségből eredő elfoglaltság és időhiány ami ne engedhetne meg egy párkapcsolatot. Ez csak ilyen újkori dumi amivel vakítani lehet, hogy mekkora karrierje van és nem fér bele a kapcsolat. Meg lehet nézni, Zuckerberket vagy Bill Gateset. Na az karrier, és van melette párkapcsolatuk. A párkapcsolat meg egy alap dolog. Aki egyáltalán nem akarja az nem a karrier miatt van. Ott más a gond.
2016. febr. 27. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Exem anyja sziklamászó! Ő akkora überjó nő, hogy sziklamászás mellett, nemcsak egy férjet hozott össze, hanem három gyerek is szült!

Nekem ebben a kérdésben az a bibi, hogy sportot, hobbit tolod elénk, mint indok. Pedig minden hígagyú kurafi tudja, hogy sport és párkapcsolat nem zárja ki egymást!

Én azt szeretem ha nevén nevezzük a dolgokat, tehát mondjuk ki: az illető nem akar kapcsolatot és pont! Ne keverjük ide a hobbit és a szomszéd kiskutyáját! Legyen valakinek töke és mondja ki, őt ez most nem köti le, és pont. És aztán ha valaki ebbe nem nyugszik bele, ott kell hagyni tovább menni. Én személy szerint megértem!

2016. febr. 27. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
#5 igen, csak azt felejted ki, hogy cukerbert meg gate-s is mire megismerte a feleségét, már milliárdos volt és nem napi 12 óra munkáról, meg kuporgatásról szólt az élete.
2016. febr. 27. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés tök értelmetlen, ráadásul pont annyira támadó, mint amit kifogásolsz. Amúgy a két dolog tök független egymástól.
2016. febr. 28. 00:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
2016. febr. 28. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!