Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h ha valaki azt állítja h vannak fontosabb dolgai egy kapcsolatnál akkor rögtön letámadják?
Bővebben kifejtve v ki mondjuk szeret sziklát mászni neki ez a hobbija szereti csinálni... Tuti fog kapni olyat a nyakába aki hüledezve éretlenkedik h de hát a sziklát nem lehet szexulaizálni (finoman szólva) megba...
Szóval miért kell piszkálni másokat akár sportol akár mobilozik, könyvet ir... egy kapcs helyett.
Am lehet h sokkal többre megy.
Ezt majd akkor bánod meg mikor beköszön az impotencia 50-60 között és utána már "tolna, de ne megye..."
Sziklát mászni vén szarosként is lehet. Igaz csak lassan. De ha egyszer elhagyod Heves megyét akkor bajba' leszel... tolna mindig közelíteni fog... Így viszont lehetsz békés.
Exem anyja sziklamászó! Ő akkora überjó nő, hogy sziklamászás mellett, nemcsak egy férjet hozott össze, hanem három gyerek is szült!
Nekem ebben a kérdésben az a bibi, hogy sportot, hobbit tolod elénk, mint indok. Pedig minden hígagyú kurafi tudja, hogy sport és párkapcsolat nem zárja ki egymást!
Én azt szeretem ha nevén nevezzük a dolgokat, tehát mondjuk ki: az illető nem akar kapcsolatot és pont! Ne keverjük ide a hobbit és a szomszéd kiskutyáját! Legyen valakinek töke és mondja ki, őt ez most nem köti le, és pont. És aztán ha valaki ebbe nem nyugszik bele, ott kell hagyni tovább menni. Én személy szerint megértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!