Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni, hogy a srácok ne rögtön szexet akarjanak, hanem megismerni is?

Figyelt kérdés

Miután megismernek, szinte mindig pozitív a véleményük rólam, de valahogy sosem így közelednek, hanem célozgatnak meg minden... Pedig nem rakom ki mindenemet, nem viselkedik kihívóan sem.

20/L

2015. szept. 3. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:

olyan srácokkal ismerkedj akik nem ilyenek...

am a "rögtön" nálad mit jelent?

22F

2015. szept. 3. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Keress olyan srácot aki mást is lát benned.
2015. szept. 3. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
a mai nok kulonosebbe a fiatal korosztaly csak szexre jok de komolyan
2015. szept. 3. 11:18
 4/8 A kérdező kommentje:
A rögtön az ismerkedés elején.
2015. szept. 3. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Játszd el hogy a szexre mész, rögtön zavarba jönnek és inkább a belsődre lesznek kíváncsiak. Persze Hasfelmetsző Jackkel ne kezdj.
2015. szept. 3. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:

az, hogy hamar akarnak szexelni, az nem zárja ki, hogy nem akarnak megismerni. én az eddigi összes pasimmal kb az első héten, ilyen 3. randik körül feküdtem le először, aztán mindig sikerült megismerkedni annyira, hogy ebből komoly kapcsolat is legyen.

az már más kérdés, hogy ha te azt érzed, hogy csak ennyit akarnak, mert másról sem beszélnek, úgy érzed, más nem érdekli őket veled kapcsolatban, mert akkor igen, valóban rossz a választás. de ha elejtenek egy-két kétértelmű utalást arra vonatkozóan, hogy szeretnék kicsit közelebbről is megismerni a ruhátlan tested, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyébként meg a személyed hidegen hagyná őket.

én értem, hogy te várni akarsz, de a jobb fajtáknak elmondod egy-egy ilyen beszólása után, hogy szerinted még korai lenne erről beszélni, jobb szeretnéd, ha előbb kicsit megismernétek egymást, és megértik, lelassítanak. kevés olyan van, aki nem tenné ezt, de gondolom, azzal nem is kezdenél.

2015. szept. 3. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
A célozgatásokkal nincs probléma, az komoly kapcsolatok kialakulásánál is van, és jó játék, persze az más, ha úgy érzed, semmi mást nem akar, csak ez a téma, nem figyel oda rád igazán. De csak a célozgatásokból ne vonj le rossz következtetéseket, ha amúgy érdekli más is veled kapcsolatban. Természetes dolog a szexuális töltetű célozgatás, hiszen testi vonzódás is van egy egészséges kapcsolatban. Nyilván ne csak ennyi legyen.
2015. szept. 3. 13:46
 8/8 Szerpentin Szersei válasza:
Hát én nem vagyok nagyon jártas ebben a témában. Nincs kedves inkább megbeszélni ezt az ágyamban? ;) 66/f
2015. szept. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!