Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a barátom mikor nem tud elérni, rögtön az egyik barátnőmhöz fut?

Figyelt kérdés

Megkéri, hogy írjon nekem, hogy én válaszoljak neki.Vagy kitudja miket beszélnek még rólam, mert szinte ugyanazokat írták le nekem kb azonos időpontban.

Más is így csinál, vagy titeket is idegesítene?

2013. júl. 12. 01:45
 1/10 A kérdező kommentje:
arról nem is beszélve, hogy milyen logika alapján gondolta ki azt, hogy a barátnőm üzenetét majd észreveszem, ha az övét nem? -.-
2013. júl. 12. 01:46
 2/10 anonim ***** válasza:
eléggé zavarna
2013. júl. 12. 01:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Vele beszéld meg.
2013. júl. 12. 01:47
 4/10 anonim ***** válasza:

beszéld meg vele,

engem tuti idegesítene N

2013. júl. 12. 01:51
 5/10 anonim ***** válasza:
De, engem is idegesíteni. De ha a barátnőd lennék is közöltem volna már, hogy nem vagyok postás.
2013. júl. 12. 01:56
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. Megfogom beszélni vele.

Csak annyi még, hogy ez a 'barátnő'is olyan, hogy mindenkinek nyalizik, és ilyenkor kap a lehetőségen, és mindenfélét dumál aztán vele. Meg+ így van oka ráírni többször is a barátomra...

2013. júl. 12. 01:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Am sztem féltékenykedik és azthiszi azért nemirsz mert nemakarsz és a bnődnek meg visszaírnál.nemlehet
2013. júl. 12. 01:59
 8/10 A kérdező kommentje:

meglehet. Pedig tudja jól, hogy olyat nem szoktam. Sőt, nekem mindig is ő volt az első.

Váh, nagyon idegesít, mikor meghallom tőlük, hogy rájuk írt...

2013. júl. 12. 02:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért szerintem te is féltékeny típus vagy. Nyugi, én is az vagyok. Nem szeretem amikor a barátom más lányoknak írogat. Bár annyira nem zavar, ha a barátnőimmel beszélget, hisz ismerem őket és nem flörtölgetnének a barátommal.

Ha nem talál meg, és azért ír rájuk, nincs mitől félned sem. Csak érdekli hol vagy, hátha mondtad a barátnődnek. Amúgy ha zavar ez téged, akkor mondd meg neki. Mégis csak a te barátod, valószínű nem akarja, hogy neked ilyenek rosszul essenek. :)

2013. júl. 12. 02:57
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Utolsó, neked is köszönöm. Inkább azért idegesít ennyire ez,mert arról a barátnőmről, akivel beszéltek nem vagyok megbizonyosodva arról, hogy nem csinálna valamit.Ezt arra értem, hogy alapból egy olyan természet, aki mindig mindenkivel kialakít beszélgetést. Nagyon sokat beszél, tehát olyan erős személyiség, és akivel már egyszer dumált, azt nem hagyja békén, míg többször nem beszélnek.

Múltkor is mikor együtt tudtam lenni a barátommal egy-két órácskát, ő folyton hívogatott és mondta menjünk ki hozzá. -.-

2013. júl. 12. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!