Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha összeismerkedtek egy férfival, és kiderül róla, hogy szűz, akkor rögtön dobjátok?
Nekem is fontos a jó szex egy kapcsolatban, de egy nem-szűzzel is kell egy kis idő az összeszokáshoz, amíg annyira azért nem tökéletes minden, akkor egy szűz miért lenne más? Legalább még egy ok, hogy többet gyakoroljunk :P Lassan 2 éve vagyok együtt a párommal, majdnem minden nap szexelünk, valahogy mégis kb a múlt héten tanult meg egy olyan pozíciót, amitől kb azonnal eldobom az agyam. És ő nem volt szűz, előttem több, sokéves kapcsolata volt. Minden ember más és más, amit az egyiknél begyakoroltál, az a másiknak nem biztos, hogy tetszeni fog (én ezt pl a cumizásnál látom legtisztábban).
Én emiatt nem szakítanék. Nem mondom, hogy pozitívum, de nem is hátrány, ahogy az sem, ha valakinek már komoly tapasztalatai vannak. Ez csupán egy újabb információ, aminek ismeretében könnyebb úgy együtt dolgozni, hogy mindenkinek jó legyen.
Annyi problémám lenne, hogy nagyon szexközpontú vagyok, lazán is kezelem a témát, ha félénknek bizonyul a kérdésben, szemérmesnek esetleg, akkor az elég negatív dolog a szemmeben, ne kezelje tabuként.
Egyedül attól félnék, hogy idővel eszébe jutnak ilyen ostobaságok, minthogy "vajon milyen lehet mással", meg "változatosságra vágyom", meg ilyenek. Egyik ismerősöm, aki szüzen összejött egy lánnyal, sem maradt velük sokáig, és nagyon gyakran ezek voltak az indokok. Ezért is hasznos, ha már tizenévesen megtörténnek ezek a dolgok, mert ott amúgy sem számít senki életre szóló kapcsolatra. De ha nem történt meg, akkor engem önmagában nem zavarna, hogy szűz, nem szakítanék ezért.
Volt ilyenben reszem, nem dobtam. O csalt meg 3 ev utan, hogy de hat o ki akart mast is probalni, ha mar rendbe rajtam az onbizalmat.. :)
De ettol fuggetlenul nincsenek eloiteleteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!