Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezen az oldalon rögtön lehurrogni, aki húszon túl is szűz?
Ha lány az illető, akkor egy csomó mindenki azt írja, hogy biztos ronda és túl magasak az igényei és stb..
Ha meg srác, akkor azt lehet olvasni, hogy ronda, bátortalan stb.
Viszont lehet, hogy mindkét esetben egy értelmes huszonéves emberről van szó, aki nem akar senkit kihasználni és nem akarják, hogy kihasználják.
Most komolyan, a média miatt vagy mi miatt van az, hogy aki huszonévesen is szűz, az már rögtön ,,hibás"?
TISZTELET A NEM LEHURROGÓKNAK!!!
én 19 vok és szűz.
amint megtudták azok a nőknek nevezhető izék, eltávolodtak, elpártoltak tőlem.
komolyan mintha leprás lennék.
Szerintem semmivel se több vagy kevesebb, max. ha nagyon fiatalon, akkor elgondolkoznék, hogy hoppá. De ez olyan, hogy kinek mi a fiatal.
Se több, se kevesebb, de valamikor mégis kialakult, hogy x idő után gáz vagy.
Mert automatikusan sok más tulajdonságot is párosítanak hozzá, és igazából azt gondolják gáznak, nem a szüzességet. Csak túl ostobák, hogy erre rájöjjenek. Az meg tényleg érdekes, hogy ha adott egy gonosz szűz ember, és gyorsan szexel egyet, akkor már nem szűz létére tök normálissá válik?
Amúgy nekem még soha nem volt ebből gondom. De a hétköznapokban még soha nem is jött fel a téma, nemúgyám, mint ahogy egyesek leírják, hogy kiröhögik az osztálytársak, aki még szűz...
Köszönöm, hogy ennyi embert megmozgatott a kérdés, elég sokféle megközelítést írtatok le.
Én csak azt tudom, hogy valami miatt kialakult a társadalomban, hogy x idő elteltével ciki, ha valakiről kiderül, hogy nem volt még szexuális élménye és ez nemtől független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!