Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha összeismerkedtek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha összeismerkedtek egy férfival, és kiderül róla, hogy szűz, akkor rögtön dobjátok?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 01:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból: mi rosszat mondtam a 6. válaszomban, amivel ennyire nem lehet egyetérteni? A pontok nem érdekelnek úgy általánosságban, de az érdekel, hogy a szerintem tök jól kifejtett és értelmes válaszommal miért nem ért egyet valaki (már csak a vitázás kedvéért is rákérdezek)?
2015. dec. 10. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Én fixen,nekem a jó kapcsolat egyik fő alapja a jó szex.Ami kivitelezhetetlen egy kezdővel."

Hát akkor velem csoda történt, hiába voltunk mindketten szüzek.

Az hogy valaki szűz, csak egy ok arra, hogy miért volt rossz az ágyban. Elsőre is lehet jól csinálni, ha a szerelem irányít. Amúgy meg ha valakibe szerelmes az ember, akkor az, hogy a másik szűz az inkább pozitívum, legyen férfi vagy nő. Legalábbis számomra. Aztán, hogy mások hogy látják az legyen az ő dolguk.

2015. dec. 10. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

6#

Nagy részével egyet értek.

"Egyik ismerősöm, aki szüzen összejött egy lánnyal, sem maradt velük sokáig, és nagyon gyakran ezek voltak az indokok. Ezért is hasznos, ha már tizenévesen megtörténnek ezek a dolgok, mert ott amúgy sem számít senki életre szóló kapcsolatra."

Annyi a probléma, hogy nagyon általánosítasz. Én is tizenévesen ismertem meg a barátomat, 16 voltam, most 20 vagyok és nem vágyom másra ahogy ő sem, pedig már 22.

Előtte nem volt kapcsolatunk.

2015. dec. 10. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Velem pont ez történt és egy 35 éves férfiról van szó.

Nem dobtam és már nem szűz :)

Miután elmondta és megértettem miért viselkedik ilyen furán, zavartan ha intimebbé kezdene válni a szituáció már nem zavart. Kellett némi idő, több alkalom és sok türelem, mert elég gátlásos volt emiatt, de nem volt gond.

2015. dec. 10. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
A sok nyomorult 30éves szűz hogy lepontozott már.A jó kapcolat ugyanolyan fontos mint a jó szex,hiába vagy mézesmázas,ha két mp alatt elsülsz,és képtelen vagy kielégíteni.Így is úgy is repülsz.
2015. dec. 11. 01:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15#

Vannak férfiak akik szüzek, de tudnak bánni az élvezetükkel, mert előtte eleget gyakorolgatták maszturbáció közben. Van, aki szüzen is úgy teljesít, mintha világbajnok szexelő lenne. És ezt elősegíti a szerelem, ami miatt igazán szép egy együttlét. Anélkül nekem üres lét lenne.

2015. dec. 11. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!