Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a női nemmel szemben valaki kritikát fogalmaz meg, azt letámadják itt?
Amennyire észrevettem, itt a GYIK-es lányoknál nagyon kiakasztó, ha valaki a nőkről negatívan nyilatkozik. Nekem egy szélsőséges feminista csoportnak tűnnek.
A másik érdekesség, hogy ha kommentben írom simán a kritikát, akkor nem biztos, olyan sokat foglalkozni fognak velem. Viszont ha kérdezőként írom meg a kritikát, és válaszolgatok, akkor akár 10-12 oldalon is ontják a kommenteket.
Ez azért van, mert úgy gondolják, hogy a kérdezőt jobb lealázni?
Máskor fogalmazd meg jobban a kérdésedet, ha meg nem, akkor ne csodáld, hogy széttépnek.
Nőként én magam se szeretek pl. nőkkel dolgozni/csajos progira járni, mert fáraszt és csak a xart keverik.
De mivel a gyk-t elárasztották az incel kérdések, a kérdésed alapján te is annak tűnsz.
Értem, köszönöm a tanácsot.
Tanárként főleg nőkkel dolgozom. Eddig négy iskolában voltam, az első nem volt túl rossz, a második és harmadik ilyen háta mögött kritizáló hely volt, viszont a mostani meg teljesen jó, egyáltalán nem jellemzi az a buta sztereotípia amit a nőkről mondanak. Nincsenek klikkek, nem támad hátba senki senkit, nincs kibeszélés. Pedig itt is nők vannak főleg.
A barátnőimmel is harminc éve vagyok a legjobb barátságban. Akármiket mondanak a férfi barátságokról, a környezetemben én egyet sem láttam ami ennyi ideig tartott volna.
Szóval én ne érzem úgy, hogy azt lehetne mondani: a nők ilyenek meg olyanok. Az emberek ilyenek meg olyanok.
Kérdező, a nemekre vonatkozó kritikák (amik itt 10/9 alkalommal csak üres picsogások) buta általánosítások. És mivel a nőkre vonatkozik, mint egységes masszára, így persze hogy minden nő magára veszi. Ha azt írod, azok a nők, akik előtt sorban állnak a férfiak miért ilyenek meg olyanok, akkor majd azok a nők fognak neked reagálni. De a "nők"-be beletartozik mindenki, a nagymamád is, a kétgyerekes háziasszony is, a harmincas aggszűz, a fiatal egyetemista, a doktornő és a bkv ellenőr néni is.
Ezzel csak az a probléma, hogy úgy gondolom, az itteni nőknek - mint írtam - az egyéni kritika is sértő, ha az illető nő.
Tehát hiába mondanám azt, hogy kifejezetten rá (egy emberre) gondolok, mivel egy nőt kritizálok, már baj.
Az itteni nőknek úgy látszik, az a filozófiája, hogy mindenért csak a férfi a hibás, és még az utolsó aljas nőt is igyekeznek megvédeni.
Azért, mert az "itteni nők" jelentős szerepet vállalnak az oldalon, (most persze azokról beszélek, akik a Felnőtt párkapcsolatok rovatba írnak).
De egyezzünk ki annyiban akkor, hogy ők sem egyformák, és vannak köztük olyanok, hogyha egy egyéni nőt kritizálok (jogosan) akkor az nem zavaró nekik, és nem tekintik a nők elleni támadásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!