Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a fiúk ilyen sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiúk ilyen sokszor póruljárnak amiatt hogy letámadják a csajokat, miért nem lassítanak?

Figyelt kérdés

sok fiúismerősöm van és panaszkodni szoktak hogy elhívják a lányokat randizni és nem-et mondanak.

általában nem ismerik még egymást, de rögtön ezzel támadják őket le és szerintem ezért mondanak nem-et.

miért nem értik meg, hogy a lányoknak ez gyors, hogy nem sokan tudnak azonnal beleszeretni valakibe csak mert helyes? hogy nekik több idő kell?

más ha már régről ismerik egymást, alakulóban valami és úgy megy a randi. de itt nem ez a szitu

miért jó sorozatban csalódni? nem lenne egyszerűbb előtte beszélgetni hogy megtudjanak legalább annyit hogy nem szögegyenesen ellentétesen gondolkozik-e a lány, hogy vannak-e közös ismerősök, mert akkor közös proramon is meg lehetne ismerni a másikat

a fiúk könnyen csókolóznak 1. randin már, de van olyan lány aki csak olyannal szeret/mer, akiről tudja hogy normális, jófej stb.

2012. okt. 10. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert néhány lánytól már hallottam olyat, ha akarunk tőlük valamit, ezzel nyissunk, ne vesztegessük egymásra a drága időnket, tudjon ott, akkor, azonnal nemet mondani a srácnak.
2012. okt. 10. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Lassítanának ők, de hormonok hajtják őket belülről.
2012. okt. 10. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:

szerintem van köztes állapot is... ha azt mondja hogy szívesen haverkodna de el tudna képzelni többet is talán, és jöjjenek rá közösen hogy mi lesz ebből

hormonok hajtják őket... jó, oké, érthető, de ha így csinálnak lehet hogy sokáig nem lesz csajuk és akkor előfordulhat hogy annyi idő alatt míg soknál ezt bejátsszák, egynél sikert érnének el egy nem-letámadással

2012. okt. 10. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
A nem letámadásból pedig súlyos barátzóna lesz. Hidd el, nem egyszer átéltem, soha többet nem kérek belőle.
2012. okt. 10. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert a lányok igenis azonnal bele tudnak szeretni vkibe, csak mert helyes. Ha csúnya, akkor pedig soha nem tudnak beleszeretni. Az nem érdekli őket, h ki mennyire jó fej v barom.
2012. okt. 10. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
A 4-esnél a pont. Ha meg nem támadod le őket, akkor meg nem kellesz senkinek. Hidd el a lányokat nem érdekli párkapcsolat elején, hogy mennyire vagy jófej, vagy normális. Én tízenévesen bevettem a csajoknak ezt a maszlagját a jófej, érzelmes, kedves, okos, humoros, türelmes srácokról, és így is viselkedtem velük, meg is kaptam mindegyiktől, hogy csak barátként tud rám tekinteni. Aztán elegem lett az egészből leszartam az udvariaskodást, meg a jófejséget, meg azt, hogy nekik idő kell, és egyből lett barátnőm.
2012. okt. 10. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem pont ennek az ellenkezője a bajom, hogy igen lassan "esik le", hogy jé, belehabarodtam - és előtte meg azon izélek, hogy na de a sok baráti közeledésből hogy a fenébe hámozzak ki egyértelműbbet, konkrétabban, amikor már rájöttem, hogy na igen, ő igen... Ezt a "randi" címkét meg utálom, max. "találkozni" szoktam, alakuljon az bármerre... De hiába jelzek közben, eddig senkinek nem esett le. Amikor meg utána kicsit rákapcsoltam, tehát ejtetem egy konkrét bókot, felhívást, akkor meg csönd lett. Miután meg rájöttem, hogy jó, ezek szerint nem érdeklem és hagytam a fenébe, akkor meg fél évre rá visítoztak, hogy "jaaaj, ne nyúzzál már a szerelmeddel" - pedig akkorra már rég kiirtottam magamból az egészet, mondván, á mindegy.

Pont hogy imádok beszélgetni, programokat szervezni és nem "járásnak" meg "randinak" nevezni az ilyeneket - de eddig senki sem vette a lapot. Na majd hátha valaki más, mint te vagy passz. :///

Egyébként nincs két ugyanolyan ember. Se sablonozzunk már. Szerintem nem ugyanolyanok a lányok, se a fiúk. Valaki gyorsan lődöz, valaki csigatempó...

2012. okt. 10. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!