Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolat és kiadások,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat és kiadások, hogyan osztjátok meg nagyobb kereseti különbség esetén őket, főleg az elején?

Figyelt kérdés

Én még egyetemre járok, a szüleim tartanak el. Ez úgy oszlik meg általában, hogy havi 2 kiflis nagybevásárlást fizetnek, a rezsit+kk.-t, az autómmal járó kiadásokat (cégen keresztül lízingelik) és kapok hetente 50.000 Ft “zsebpénzt”, amit arra költök, amire akarok.

Ezzel szemben a barátom már sikeres a karrierjében, van egy biztos egzisztenciája. A munkájával jól keres. Amellett még vannak befektetései, passzív bevételei is. Ezeknek egy részét visszaforgatja, de így sem heti 50 ezreket oszt be… :D

A korábbi kapcsolatom egy korombeli fiúval volt, vele kb. megvolt ez az 50-50 felállás, még ha nem is úgy, hogy minden blokkot feleztünk. De pl. egyik héten ő szervezte a randit és ő fizetett, a másik héten én. Ha elmentünk vacsorázni, rendezte a számlát, rá két napra reggelizéskor én fizettem.

A mostani párom viszont ezeket nem hagyja, nagyobb kiadásoknál sem.

Voltunk síelni januárban, mindent ő fizetett. Márciusban ismét utazunk, mondtam, hogy legalább a repjegyet és a szállás rám eső részét fizetni szeretném, mondta, hogy felejtsem el, nőktől sosem fogadott el pénzt, még úgy sem, hogy dolgoztak.

A barátnőim szerint csak élvezzem, mert nem várhatom el tőle, hogy lejjebb adjon mindenből, csak azért, mert nekem nem férne bele anyagilag az, ami neki. Azért tanulok, hogy majd ott tarthassak egyszer én is, ahol ő. Akkor majd ezeket visszaadhatom, de addig élvezzem. Mert ha látja, hogy ez nekem így nem jó, majd keres olyat, aki boldogan megy vele síelni, nyaralni "ingyen", örömmel kíséri el mindenhová, fogadja el az ajándékokat, virágokat.

Ebben igazuk van, de szeretném neki akkor is valahogy "viszonozni" ezeket a dolgokat... Akik voltak hasonló helyzetben, ti hogyan csináltátok?

ma 12:48
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez a normális. Pénzes pasi ne az egyetemista barátnőjével filléreskedjen, hogy nézne már ki. Sőt engem pénzkereső koromban is utaztat/programoztat folyamat a barátom, százszor nagyobb vagyona van, mint nekem, felezgetne vele a fszom.
ma 12:52
 2/38 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk a képemről sülne le a bőr ha mindig mindent ő állna és én csak elfogadnám habiszi visszaadnám ha keresnék annyit. És ha szakítás lesz a vége akkor is kifizetnéd? Mi lenne hogyha nem a szüleidtől se várnád el, hogy eltartsanak hanem mennél dolgozni egyetem mellett mint mások? Nem elég, hogy a szüleid eltartanak még a párod is lehúzod? Eléggé baj.
ma 12:55
 3/38 anonim ***** válasza:
39%

Most komolyan a neten kell felvágni azzal, hogy lett egy sugar daddyd? A barátnőid nem ájultak el tőle eléggé? (Vagy csak a szokásos kamu kérdés?)

Na de nyugi, az apád korabeli "szejejmednek" a feszes kis egyetemista testeddel "viszonozod" a dolgokat és ne izgulj, ezzel ő is tisztában van. Pontosan tudja, hogy miért fizet.

ma 12:59
 4/38 anonim ***** válasza:
23%
Hát én se vagyok az a típus aki felnőtten hagyja magát eltartani. Nem arról van szó, hogy nem kedveskedhet senki neked, de szerintem se helyes amit csinálsz...
ma 12:59
 5/38 A kérdező kommentje:

Jogásznak tanulok, itt, ha gyakornokoskodsz is valahol, azért nem fizetnek. A Mekibe pedig nem fogok beállni krumplit sütögetni és hamburgert összerakni. A szüleimnek ez belefér, megbeszéltük, hogy amíg tanulok, az egyetem az első és a pénz miatt nem kell aggódnom.

“És ha szakítás lesz a vége akkor is kifizetnéd?”

Nyilván nem, de ennek a kockázatát szerintem ő is tudja… :D

Sőt, nem is várná el.

“Mi lenne hogyha nem a szüleidtől se várnád el, hogy eltartsanak hanem mennél dolgozni egyetem mellett mint mások? “

Nem várok el semmit, ezt ők ajánlották fel, mikor felvettek az egyetemre.

Az pedig, hogy “mint mások”, nem tudom, mit jelent. Egyik barátnőm sem dolgozik az egyetem mellett.

“Nem elég, hogy a szüleid eltartanak még a párod is lehúzod? “

Oksi, mondom neki, hogy innentől mehet egyedül vacsorázni és utazni is, mert szerinted ez lehúzás. De érezze nagyon jól magát.

ma 13:00
 6/38 anonim ***** válasza:
18%
50 000 Ft zsebpénz havonta és nem lehet belőle elrakni, hogy ne a párod dobja ki a pénzt? Nos akkor tényleg sugar-baby vagy. Állj a köpésed alá!
ma 13:02
 7/38 A kérdező kommentje:

29 éves, milyen sugardaddyről van szó?

Valamint, nem tart el, az nem itt kezdődik.

50.000 Ft pedig egyáltalán nem sok pénz manapság.

ma 13:03
 8/38 anonim ***** válasza:
27%
Szokásos gazdag-egyetemista kislányos kamu. Ne etessétek a trollt.
ma 13:06
 9/38 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező de akkor minek kérdezed hogyan lehetne megoldani amikor elfogadsz tőle mindent az égvilágon? Csakis úgy, hogy elmész dolgozni és nem pont a Mekibe. Kifogás kifogás hátán, de azért hozzáteszed hogyha vége lenne nem adnád vissza neki amit vett neked. Akkor minek emlegeted, hogy visszaadsz neki mindent csak állj munkába? Engem nem zavar, hogy nagylábon élsz ha ő olyan hülye, hogy elhalmoz. De téged fog ha kivág mert rájön, hogy a pénze miatt vagy vele és keresned kell más pénzes faszit.
ma 13:07
 10/38 anonim ***** válasza:
41%

Havi 200 ezer forint zsebpénzt kapsz úgy, hogy a kajádat meg minden egyebedet is fizetik. Mire kevés ez neked, Gucci táskára? Vagy agybeültetésre? Jó hülyék amúgy a szüleid, hogy egy életképtelen, elkényeztetett pcsát csinálnak belőled. Nem csak mekiben lehetne diákmunkázni, hanem irodában is.

Mondom ezt úgy, hogy mint írtam, nálunk is szinte mindent a párom fizet, mert neki közel milliárdos vagyona van, nem kérdés, hogy nem fogunk felezgetni, de itt neked most mi a kérdés? Te akarsz fizetni 500 ezres nyaralásokat meg síeléseket, mikor nincs is pénzed rá? Ha nem tetszik, hogy a pasid fizeti, akkor ne menj el vele. Problem solved :D

ma 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!