Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolat és kiadások,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat és kiadások, hogyan osztjátok meg nagyobb kereseti különbség esetén őket, főleg az elején?

Figyelt kérdés

Én még egyetemre járok, a szüleim tartanak el. Ez úgy oszlik meg általában, hogy havi 2 kiflis nagybevásárlást fizetnek, a rezsit+kk.-t, az autómmal járó kiadásokat (cégen keresztül lízingelik) és kapok hetente 50.000 Ft “zsebpénzt”, amit arra költök, amire akarok.

Ezzel szemben a barátom már sikeres a karrierjében, van egy biztos egzisztenciája. A munkájával jól keres. Amellett még vannak befektetései, passzív bevételei is. Ezeknek egy részét visszaforgatja, de így sem heti 50 ezreket oszt be… :D

A korábbi kapcsolatom egy korombeli fiúval volt, vele kb. megvolt ez az 50-50 felállás, még ha nem is úgy, hogy minden blokkot feleztünk. De pl. egyik héten ő szervezte a randit és ő fizetett, a másik héten én. Ha elmentünk vacsorázni, rendezte a számlát, rá két napra reggelizéskor én fizettem.

A mostani párom viszont ezeket nem hagyja, nagyobb kiadásoknál sem.

Voltunk síelni januárban, mindent ő fizetett. Márciusban ismét utazunk, mondtam, hogy legalább a repjegyet és a szállás rám eső részét fizetni szeretném, mondta, hogy felejtsem el, nőktől sosem fogadott el pénzt, még úgy sem, hogy dolgoztak.

A barátnőim szerint csak élvezzem, mert nem várhatom el tőle, hogy lejjebb adjon mindenből, csak azért, mert nekem nem férne bele anyagilag az, ami neki. Azért tanulok, hogy majd ott tarthassak egyszer én is, ahol ő. Akkor majd ezeket visszaadhatom, de addig élvezzem. Mert ha látja, hogy ez nekem így nem jó, majd keres olyat, aki boldogan megy vele síelni, nyaralni "ingyen", örömmel kíséri el mindenhová, fogadja el az ajándékokat, virágokat.

Ebben igazuk van, de szeretném neki akkor is valahogy "viszonozni" ezeket a dolgokat... Akik voltak hasonló helyzetben, ti hogyan csináltátok?

ma 12:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
53%
Irigyek az emberek, ettől függetlenül lehet feleslegesen provokálod tovább a népet, mert sokan a te zsebpénzedből gyereket tartanak el. Ami nem a te bajod és nem a te problémád nyilván, szerencsésebb helyzetben vagy, attól még sokaknak szúrja a szemét.
ma 14:05
 32/41 anonim ***** válasza:
39%
De mire lennénk irigyek, arra a havi 200 ezer forintra? Hát arra aztán lehet irigynek lenni, ez manapság aprópénz. Vagy arra, hogy a pasija elviszi nyaralni? Na és, sok más nőt is, engem is vitt a párom meg az exem is. Most idejött ezzel dicsekedni, csak fordítva sült el.
ma 14:07
 33/41 A kérdező kommentje:
Aha, fordítva sült el, de 32 válaszból 3, ha normálisra sikerült. 😂
ma 14:14
 34/41 anonim ***** válasza:
89%
Oké, hogyan akarod úgy csinálni, hogy fair legyen? Ez a kérdés. Nem fogadsz el tőle minden meghívást, vagy néha beleadsz. Más megoldás nem nagyon van ha anyagiakat értve van feltéve a kérdés.
ma 14:18
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Igazából mindig a pasid fog fizetgetni mindent, a jogászok nem keresnek sokat.
ma 14:35
 36/41 anonim ***** válasza:
Az ügyvédünkről ezt nem állítanám, hogy nem keres sokat:)))
ma 14:43
 37/41 anonim ***** válasza:
De a kérdező jogásznak tanul.
ma 14:47
 38/41 anonim ***** válasza:

37.

Nagyon képben vagy. 😅

Tudod minden ügyvéd jogásznént kezdi.

Vagy mondhatnám úgy is, hogy minden ügyvéd jogász de nem minden jogász ügyvéd.

ma 15:09
 39/41 anonim ***** válasza:
Ezt mindenki tudja, kedves utolsó, te is képben vagy ám...
ma 15:43
 40/41 anonim ***** válasza:
Lehet, jobb lenne, ha keresnél valamilyen munkát.
ma 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!