Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire nehéz a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz a szakítás még egy toxikus kapcsolatban is amelyben sok a veszekedés?

Figyelt kérdés
A szakítással járó fájdalom sokkal erősebb mint a veszekedésekből adódó fájdalom.
ma 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert kötődsz hozzá betegesen.
ma 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Minnél toxikusabb, annál nehezebb elengedni. Legalábbis velem mindig így volt. Ahol nem voltak hatalmas balhék, csupán csak nagyon különböztünk valamiben, vagy a szex nem működött, azt könnyen elengedtem (sőt, én kezdeményeztem a szakítást). Viszont az örök balhés, megcsalós, korlátozós kapcsolatom után sírva koslattam több hónapig, vagy éppen ő tepert.

Nem tudom miért lehet ez, talán az ember fél attól, hogy túl nagy lesz benne az űr, amit eddig kitöltöttek a balhézós mindennapok.

ma 10:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Ugyanezen megyek át. Nem tudom, hogy beteges-e annyit tudok, hogy bárhogy is legyen bármi is legyen bennem, mégha kötődöm is hozzá. Akkor is el kell engedni. Főleg úgy, hogy tudod a másik már tovább lépett és rég más "vígasztalja" őt.

Könnyű mondani, hogy beteges kötődés, de nem tudják az emberek mi van a másikban. Kb. Én mindennap vele fekszem vele fekszem és nagyon fájnak dolgok vele kapcsolatban. Mindennap akármennyi fájdalmat okozott, szeretném, ha jó élete lenne (normális párja) és ő maga is azzá vállna.

ma 10:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Vele fekszem, vele kelek*
ma 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert olyan mintha Stockholm szindrómás lennél. Nézz utána mit okoz a rossz közeg, verbális bántalmazás akár testi akár mindkettő félnél.
ma 10:42
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom mi megy végbe az emberekben akik ezt tűrik és őszintén örülök is neki.

Én világéletemben, fiatalon is olyan voltam, hogy egyszerűen nem tudtam elviselni a nem megfelelő bánásmódot, valahogy azonnal kijózanított és kiábrándított és még ha fájt is akkor sem volt kétely bennem, hogy ennek vége.

Tehát számomra egy toxikus kapcsolat fájdalmasabb, mint annak az elengedése. Bár tudom, hogy ezzel kevesen vannak így sajnos.

ma 11:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként férfi vagyok és nincs bántalmazás csak egymás meg nem értése és konfliktusok halmaza. Próbáltam véget vetni de mindig meggondoltam magam és visszavontam a döntésem. Ezek után meg már biztosan a tisztelete irántam is teljesen meghalt.
ma 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7 az ember mindig hiszi, hogy változni fog valami, de valójában az egymás meg nem értése nem fog változni, sőt emiatt egyikőtöknek sem kell változni. Fel kell fogni, hogy nem vagytok egymáshoz illőek.

Ne félj attól, hogy mi lesz szakítás után. Fájni fog, ott lesz az űr, de el fog múlni és belekedhetsz valami újba.

ma 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Félsz, hogy nem találsz mást...
ma 11:25
 10/13 A kérdező kommentje:

9

Abszolút lehet tudat alatt. Átlag férfiként nem könnyű párt találni főleg 30 felett.

ma 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!