Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vágyódom egy narcisztiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyódom egy narcisztikus ember után, aki tönkretett érzelmileg?

Figyelt kérdés
Két hónapja lett vége, de még mindig hiányzik. Soha nem fogom elfelejteni az első hónapokat. Senkivel nem éltem át olyan mély és szenvedélyes szerelmet, mint vele. A szexben is pont azt adta, amire vágytam. Aztán persze jött a feketeleves és néhány borzalmas hónap. Nem írom le, mik történtek, az ilyenkor szokásos dolgok. Megdöbbentem, amikor bővebben utana olvastam ennek a szemelyisegtipusnak, és hogy az áldozatok ugyanarról számoltak be, amik velem is megtortentek. Mégis, egy hatalmas üresség van bennem azóta, úgy érzem, azt az érzést, ami az elején volt, soha nem fogom tudni ujra atelni, senkivel. Más is érzett már így?

2021. jún. 22. 11:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt is tudhatod, ha utána olvastál ennek, videókat néztél, hogy amiről te azt hitted valós érzelem, az mind hazugság volt.

Ezt tudatosítsad. Minden szavuk hazugság. Néha amikor nen látja a közönség, akkor megmutatja a valódi énjét. Természetesen te leszel a hibás nyilván, ezt fogja mindenkinek mondani.

2021. jún. 22. 22:23
 22/26 A kérdező kommentje:

20:jajj,ez a zene most betett. Ebben voltam hónapokat, mint amirol a nő énekel. Soha nem tudtam, hányadán állunk, szeret vagy elege van belőlem. Egyik nap baromira szeretett, a másik nap meg mintha közömbös lennék neki, vagy utána. Aztán megbantott mindig.

Én is néha volt, hogy nyugtatora raittam, annyira elegem volt már. Milyen durva ez...

2021. jún. 22. 23:28
 23/26 A kérdező kommentje:
22:igen,tudom. Ezt mondogatom magamnak, amikor arra hajlanek, hogy írjak neki valamit. Eddig mindig megálltam, remélem ezután is menni fog.
2021. jún. 22. 23:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor az üvegszilánkot nem a dalból vetted? Mert pont azt énekli.
2021. jún. 22. 23:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom mindenkinek a Nárcisz Coach YouTube csatornát! Nárcisztikus emberek viselkedését fedi fel Barbara, segít az áldozatok lelki felépülésében is!

Üdvözlettel: egy nárcisz áldozata.

2021. jún. 23. 01:50
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is ajánlom Barbara videóit és a facebook csoportját is (10.000-en vagyunk benne)

:)

Nekem sokat segítettek!

2021. jún. 23. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!