Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakít egy vérbeli nárcisztikus ember?
Figyelt kérdés
Nektek mi a tapasztalat?2021. febr. 5. 18:03
1/5 anonim válasza:
Nem ő mondta ki. Azt mondta, hogy úgysem találok jobbat, zsarolt a gyerekekkel. A végén már nyilvánosságra került hogy megcsalt. Felajánlast tett, hogy maradjak cselédnek.
Olyan módszeresen kínzott, hogy végül én léptem ki pár hete. Nem igazán jelentkezett azóta.
2/5 anonim válasza:
Szakitottunk mert lebukott hogy megcsalt lesekedett utánam zaklatott már az utcára se mertem kilépni sötétbe.Egyszer elkapta a kezem és úgy megszoritotta hogy 2 hétig lila volt.Életem legborzasztóbb hónapjai voltak.
3/5 anonim válasza:
Ők nem szakítanak. Te menekülsz tőle amikor rájössz miféle és mit tett veled, és reménykedsz, hogy leszáll rólad. Aztán tűröd a kicsinyes bosszúhadjáratát ellened, aztán TALÁN békén hagy és keres másik áldozatot.
Nekem kb így ment.
4/5 anonim válasza:
A 3-as válaszolo tökéletesen leírta. Pont így történt nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!