Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus ember, ha nem szeretik?
Akinek volt tapasztalata nárcisztikus emberrel - ténylegesen, tudom ma divat ez a kifejezés - elképzelhető, hogy úgy van együtt nárcisztikus vkivel, hogy az nem szereti?
Páromra nagyon illenek a jellemzők, kivéve ezt az egyet. Ugyanis én nem zúgtam bele, nem csodálom, és ezt tudja is. Nekik azonban pont erre van szükségük.
Ha nárcisztikus lenne, nem maradna velem?
Nem is a belezúgás a fontos, hanem az, hogy alárendelődj neki.
Gondolom, szex van, közös élmények vannak, a külvilág felé is tudja mutatni, hogy nem szingli.
Majd dobbant, ha talál kielégítőbb forrást, egyelőre jó vagy, de valószínűleg nem az egyetlen.
Mióta vagy vele?
Több, mint 3 éve.
Egy percig sem rendelődtem alá, nehezen is viseli.
Nem úgy tűnik, hogy dobbantani akar, persze, náluk nem lehet tudni.
De, mindig volt mellette valaki. Meg is mondta, ő úgy jobban érzi magát, ha van mellette vki. Ez az egyik jele annak, hogy nárcisztikus lehet. De az összes többi is passzol rá (ha csinál vmit, követeli a dicséretet, ő nem dicsér, nem képes figyelmet fordítani a másik igényeire, nem tud szeretni, nulla empátia, nem bírja a kritikát, magából kikelve reagál, bármi apró dologról legyen is szó, állandó harcban van, folyton le akar nyomni, attól érzi jobban magát, ha másoknak okoskodhat, ezek a barátai is (2),akiket maga alá helyez, stb stb.
Csak éppen én nem gondoltam, hogy ő sokra tartja magát (a felszínen), mert egyből láttam, milyen sérült. Így én sem dobtam hátast tőle.
Ez az egy nem illik a képbe, hogy akkor miért marad.
Ha a háttérben chatel, miért nem cserél le olyanra, aki odáig van érte?!
Ahány ember annyi...
Ettől még lehet nárcisztikus, ez csak egy általános jellemző, nem egy feltétel.
#7 Bennem inkább az merült fel, hogy miért nem cseréled le te?
Általában a nárcik szeretik a biztosat, sőt nem is csak a nárcisztikusok, hanem nagyon-nagyon sok nem nárcisztikus ember is a biztos kapcsolatot választja. Félnek az egyedülléttől, a döntéseik következményétől. Náluk viszont hatványozottan igaz ez, hiszen a biztos forrást nem cserélik le. Még eszembe jutott, hogy a negatív forrás is forrás. Rólad még akár panaszkodhat is a csajoknak, hogy nem hagyod élni, ők persze igazat adnak neki, és hopp, máris megkapta a hőn áhított "erkölcsi fölényt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!