Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szeretem meg mindig?
Figyelt kérdés
Kiderult hogy honapokig atvert, hazudott nekem csomo komoly dologban, majd mikor ezek kiderultek akkor fogta magat es magyarazat nelkul elkezdett ignoralni es szakitott velem. Aztan ugy alakult hogy egyik nap osszefutottunk veletlen par szot beszeltunk es azt ereztem hogy meg mindig tiszta szivembol szeretem es barmit megtennek erte es gondolkodas nelkul megbocsatok neki es visszafogadnam. Miert van ez?2021. jún. 20. 21:48
1/6 anonim válasza:
Mazochista vagy? Stockholm-szindromas?
Kb. ez a 2 opcio jatszik :D
2/6 anonim válasza:
Szerelmes vagy.
Nem tudod vagy nem akarod elengedni. Mennyi ideig voltatok együtt? Mikor szakítottatok? MErt ha ez friss történet, akkor teljesen normális, amit érzel
3/6 A kérdező kommentje:
Majdnem 1 evig voltunk egyutt es 3 hete szakitott velem. De ez alatt a 3 het alatt mar kezdtem megbaratkozni a gondolattal hogy vege es hogy soha tobbet nem akarok tole semmit. Aztan talalkoztunk es megdobbant ujra a szivem es csak ra tudok gondolni.
2021. jún. 20. 21:56
4/6 anonim válasza:
Még ez nagyon friss. Majd csillapodik.
6/6 anonim válasza:
Nálam ugyan ez történt. 3 és fél évet voltam vele, kiderült ezalatt rendszeresen hazudott, átvert, majd szakított. Azóta több, mint egy év telt el és még mindig szeretem és azonnal visszamennék hozzá, ha lenne lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!