Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha életed szerelmével elválnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életed szerelmével elválnak útjaitok valami miatt, de még mindíg szereted nagyon is, akkor tényleg tudni kéne majd örülni annak ha mással boldog lesz utánad?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 23:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell örülni. Bár ez nagyban függ attól miért lett vége?
2021. máj. 20. 23:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Itt inkább arra gondolok amikor békésen váltok el mert a szerelem megvan de valamiért rájöttök, hogy nem illetek mégsem össze.
2021. máj. 20. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne? Majd ráérsz akkor örülni, amikor te leszel mással boldog.
2021. máj. 21. 00:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát azért mert ugye mondják h ha szeretsz valakit engedd el meg hogy akkor szeretted igazán ha akkor is tudsz örülni annak, hogy boldog amikor már nincs veled, de én magamat ismerve ha valakit nagyon szeretek pont, hogy inkább bedepiznék minthogy örüljek ennek még ha sok idő eltelt akkor is...:/
2021. máj. 21. 00:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értettem sosem! Lehet hogy az, aki így tud érezni egy nagyon önzetlen ember, és én vagyok a borzasztó önző, de máig nem tudom elképzelni hogy örüljek az exemnek, akit tiszta szívemből szerettem és elfogadtam, (de eltérő vágyak miatt külön utakon kellett folytatnunk) és az új társának. Egyszerűen nem megy.

Viszont az első barátomnál gond nélkül el tudom képzelni és valóban örülnék ha találna valakit akivel olyan boldog lesz mint én voltam az exemmel.

Végülis arra jutottam, hogy vagy önzetlen aki örül ennek, vagy nem szeretett igazán.

2021. máj. 21. 01:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszerű...Mi nem jöhettünk össze soha, mert már házasok vagyunk. Nagyon nehezen engedtük el egymást, időnként utánam nyúlt vagy én nyúltam utána. Legutóbb, amikor utána nyúltam, rájöttem, hogy baromira felkavartam. Olyan szinten megzuhant én meg egyre boldogabb és boldogabb voltam, mert éreztem, hogy még mindig fontos vagyok neki és sokkal jobban, mint ahogy azt valaha is bevallottam. A boldogságom addig tartott, amíg rá nem jöttem, hogy öngyilkossági gondolatai vannak. Olyan mértékű halálvágyat vettem észre benne, hogy nagyon megijedtem. Sajnos felismerem, mikor kell komolyan venni, mert volt öngyilkosság a családban és ha a depresszió dühhel társul, az nagyon veszélyes kombináció. Amikor ezt felfedeztem benne, már semmi mást nem akartam, csak azt, hogy boldog legyen. Azt hiszem, emiatt sikerült elengedni végre. Rájöttem, hogy ez már nem játék. Én őszintén mondom, szeretném, ha boldog lenne nélkülem.
2021. máj. 21. 02:17
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Az nem életed szerelme....ez csak áltatás.
2021. máj. 21. 06:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A társadalom azt várja, hogy azt hazudd, hogy örülsz, de valójában nem lehet ennek őszintén örülni.
2021. máj. 21. 08:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én akkor g.ci vagyok, de a mai napig nem tudtam elfogadni, hogy végeztünk és már a héten mással volt. Igaz, mi nem békésen váltunk el, de sosem szerettem még senkit úgy, mint őt. És zavar, hogy amit hosszú évekig velem, azt mostmár mással osztja meg. Pedig már eltelt jópár hónap...
2021. máj. 21. 08:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Annak tudok örülni,ha valaki,akit szerettem (vagy szeretek még most is) nem boldogtalan.

Igazából tudok örülni a boldogságának is.Azért,mert a körülmények nem tették lehetővé,hogy velem legyen az, nem kívánok neki rosszat, mégcsak kevésbé jót sem.

De a hiánya miatt érzett fájdalom sokkal erősebb bennem,mint az öröm,hogy ő jól van.

2021. máj. 21. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!