Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges a mai világban az, hogy szimplán az utcán sétálva összetalálkozzam életem szerelmével?
Hisztek ebben? Ffi vagyok és gondolkodtam, hogy milyen gáz lenne, ha épp párkapcsolatban élve belefutnék abba a csajba az utcán, aki ismeretlenül is annyira nagy hatással van rám, hogy tudom, nem lehet kikerülni az egyesülést.
Ha ilyenen gondolkodom, akkor az már megcsalás vagy csak kiüresedett szerelmi életre utalhat?
1-es Azt jelenti, hogy olyan szintű szexuális feszültség keletkezik köztünk, hogy muszáj levezetnünk azt egymás segítségével.
3-as Férfiasan bevallom, hogy az nagy gáz. Jobbat kellett volna választanom.
4-es Ohhh, igazad lehet. Pedig manapság több nő nézett meg a boltokban, mint valaha, gondoltam hogy biztosan orvosnak nézek ki és bejövök nekik. De lehet csak szimplán rosszabbul nézek úgy ki. Vagy azt nézik miért nézem őket, hogy engem néznek, ha mellettem áll a csajom.
Van ilyen, saját tapasztalat...
Történt valami konkrét, vagy csak feltevés a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!