Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyat sűrűn összetalálkozok véletlenül ugyanazzal a nővel. Ez mi lehet?
Vidéki kisváros, nyilván ez is lehet ok. Viszont csomó ismerősömmel mégis elkerüljük egymást.
Amikor bringázni megyek, kocsival valahova, vagy csak gyalog, állandóan összetalálkozom ugyanazzal a nővel. Vonzzuk egymást? Van, hogy másodpercekig nézzük egymást (sajna napszemüvegben van mindig, ahogy én is, de lehet látni/érezni ezt, illetve csak ritkán vagyunk szemüveg nélkül), de nem vagyunk köszönő viszonyban. Ráadásul ugyanazon lakótelepen élünk.
Ő olyan 33-35 körül lehet, én alig fiatalabb nála.
Ti megszólítanátok valami ilyesmivel, hogy gyakran keresztezi egymást az utunk, észrevette-e stb.? Vagy először csak elkezdenétek köszönni neki?
Jó mindkét verzió, amit írtál a végére.
Egy kolléganőmmel így ismerkedtek nem is egy esetben, ő is rendszeren összefutott ugyanazon illetőkkel.
Évek óta vagyok ugyanígy egy sráccal.
Akkoriban egy helyre mászkáltunk, nyilván ez is lehet az oka, de mennyi annak az esélye, hogy ha délelőtt 10kor ha délután 2kor vártam a buszt akkor is mindig megjelent volt, hogy mindennap, de néha ritkábban.
De azóta évek teltek el, én arra már rég nem járok és a mai napig mindig össze futunk. Még abba sem vagyok biztos, hogy ő felismer-e még de úgy egy éve nagyon néztük még egymást.
Nagyon fura dolgok ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!