Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol, és milyen körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, és milyen körülmények között találkoztál először életed szerelmével?

Figyelt kérdés
Írhattok mindenféle sztorit, hogy hogyan ismertétek meg egymást, milyen volt az első randi, mikor tudatosult bennetek, hogy ő lesz az, akivel leélnétek egy életet, stb

2021. máj. 20. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Józanodtunk egy ágyban, egy buli után:)
2021. máj. 20. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom már hogy mennyire volt szerelem, a Honfoglaló Társfoglaló nevű részén "találkoztunk", távkapcsolat volt (180km), kb 1 hónapig tartott, egyszer találkoztunk, vele csókolóztam először. Talán úgy 14-15 éve volt. Ő szakított.
2021. máj. 20. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Badoon

2,5 hónap beszélgetés után elutazott hozzám

Este ért hozzám, egész este iszogattunk, beszélgettünk, reggel együtt aludtunk... És akkor már nem is ment haza 2 hétig 🙈😅

2 hét után haza ment 1 hétre, elintézett pár dolgott, én Felmondtam a munkahelyemen, vissza jött értem majd össze pakoltam és hozzá költöztem 😅

Nem húztuk az időt 😅

Azóta is együtt vagyunk, úton egy közös kisbabával😁

29/N

2021. máj. 20. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön, egy nemzetközi rendezvény keretében.
2021. máj. 20. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok, bocsi, valamiért rosszul olvastam, azt hittem az első szerelemről szól a kérdés de most már látom, hogy nem :)
2021. máj. 20. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Bevallom már nem emlékszem. Egy koleszban laktunk. És közel 10 éve ismertük egymást, mikor újra találkoztunk. Onnantól alakult a kapcsolatunk.
2021. máj. 20. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Már pár éve együtt éltünk, mikor egy újév reggelen lefeküdni készültünk, és akkor hasított belém egy érzés, egy sugallat, egy nem tudom minek mondjam, hogy én vele akarom leélni az életem, hogy örökre vele akarok lenni. Konkrétan emlékszem a szitura, hol álltam, a tipikus újév kora reggeli hangulatra, csendre...szinte még az érzésre is.
2021. máj. 20. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi az a szerelem?
2021. máj. 21. 05:19
 9/9 anonim válasza:
Én a gimiben találkoztam először a barátnőmmel.
2021. máj. 26. 21:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!