Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál életed szerelmével, ha toxikus kapcsolatban
vagytok? Ez a dolog oly sok embert érint, és a szerelmet
választják. Nem tartják magukat távol tőle, bármilyen
is...
Ez paradoxon. Nem lehet életem szerelme, ha toxikus a kapcsolat. Ilyen esetben csak azt szeretnéd hinni, hogy végre megtaláltad az igazit és elhiteted magaddal, hogy ő az. Majd utólag rájössz, hogy nem.
2021. jan. 22. 16:24
Attól függ... mert amikor rajtunk van a rózsaszín szemüveg, akkor rendszerint nem látjuk a fától az erdőt!
Ha tudnám hogy miben élek, akkor asszerint mérlegelnék, hogy mennyi szépet vagy mennyi rosszat kapok a kapcsolattól. Ha már több benne a rossz mint a jó, akkor inkább kilépnék...
2021. jan. 22. 16:34
Én nem hiszek abban, hogy az embernek egyetlen "élete szerelme" vagy "igazija" lenne valahol a világban, akihez mindenáron ragaszkodni kéne akkor is ha minden más szar.
Én szakítottam olyan kapcsolatban, amiben életem szerelmének hittem az illetőt, sose voltam addig annyira szerelmes, mint belé, de tönkretett a kapcsolat és a szerelem marhára nem volt elég ahhoz, hogy műküdjön. Az eszemre hallgattam, nem bántam meg, pár évvel később pedig sokkal szerelmesebb lettem mint belé voltam.
2021. jan. 22. 16:58
A párom természete nagyon nehéz, de ennek ellenére kitartok mellette, mert nagyon szeretem és tudom kezelni. Azonban ha nem tudnám kezelni és lelkileg megviselne a kapcsolatunk akkor biztos, hogy szakítanék vele.
2021. jan. 22. 17:39
Eleted szerelmevel az ilyent soha a budos eletben nem fogod eszrevenni... Utolag, sok sok ido multan, rajossz ha elegge beleasol abba hogy mi volt jo mi volt rossz.
2021. jan. 22. 19:18
Szerencsére ő szakított velem, mert engem addigra már leamortizált annyira, hogy én akkor nem lettem volna képes rá. Pont ettől toxikus, hogy nem veszed észre, hogy már teljesen elvesztetted önmagad. Mint a béka, amikor először hideg vízbe teszik, és szép lassan megfő. A szakítás, és annak a módja felnyitotta a szemem, és szívvel még nem, de ésszel már tudtam, hogy így lesz jó. A játszma része volt, hogy utána még évekig üldözött, vissza akart jönni, de mindig emlékeztettem magam, hogy én nem őt akarom visszakapni, hanem magam, aki előtte voltam. Mindig emlékeztettem magam erre, és távol tudtam tartani. Utólag szuper érzés, hogy megszabadultam tőle, és soha nem fogok többé ilyen kapcsolatba kerülni.
2021. jan. 23. 01:23
Kapcsolódó kérdések: