Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek aggódni, hogy egy kisajátító kapcsolatba keveredtem, mi a megoldás?
Húha ez nehéz. Ennyire durva nem voltam, mint a barátnőd, de valami hasonlót én is produkáltam. Inkább az irkálás terén voltam hasonló, abba nem pusztultam bele, hogy pár napig nem találkoztunk, vagy hasonlók.
Bizonytalan belül. Én is szorongtam, azt hittem az a szerelem, hogy tapadok, mint egy matrica és nincs más ezen kívül. Én elmentem magam terápiára mert szorongásaim voltak és veszekedtem a legkisebb félreérthető chaten is, vagy hogy miért nem írt vissza azonnal, ha látta, stb stb stb...
28n
1-es vagyok. Nekem igen. Szeretethiányos vagyok, kiskoromban a suliban sose voltak barátaim, csúfoltak. Így bárki, aki kedves hozzám kb görcsösen ragaszkodtam. Ezt sikerült terápián tisztázni és megfelelő technikákkal egyre jobban tudtam kezelni ezeket a kirohanásaimat.
Barátnőd könnyen lehet, hogy szintén ilyen elhanyagolt kisgyerek lehet.
Sajnos nincs sok barátja, az elmúlt időszakban egyáltalán nem találkozott senkivel sem, szerintem mert rajtam kívül nem is nagyon érzi jól magát senkivel. Én is azt érzem, hogy jót tenne neki, ha felfrissítené a kapcsolatait.
A családi része is stimmel, én is azt sejtem, hogy ez áll a háttérben, de ezt meg kéne oldania magában valahogy és nem rajtam levezetni. (Ő a legidősebb gyerek, a kisebb tesóját mindig babusgatták, féltették stb, szerintem rá lehet féltékeny és ebből jöhet ez a szeretethiánya)
Szia!
Erősen önbizalomhiányos a barátnőd. Ha szereted, akkor ülj le vele és tisztázd, hogy te ilyen típusú vagy, ezek az igényeid, de attól még ugyanúgy szereted, fontos számodra. Kérd meg, próbáljon bízni saját magában, mert számodra értékes, de hagyjon is levegőt neked, hiszen ez nem egészséges. Illetve tiszteljen meg téged is a bizalmával.Ha ebből nem ért, akkor jobb lenne hozzá illőt keresnie, aki ugyanilyen ragaszkodó.
Voltam egyébként hasonló helyzetben én is, de ott az elejéhez képest eléggé megváltozott az illető, ezért kétségbe estem és tapadtam. Ezzel el is rontottam részben, másrészt ő soha nem is vett komolyan, ezért kapaszkodtam.
Nálatok nem ez áll fent, a csaj biztosan sérült sokat lelkileg, azt helyre kéne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!