Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig szeretem. Most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még mindig szerelmes vagyok az exembe. Akivel tartom a kapcsolatot de ő most hallani sem szeretne kapcsolatról. Párszor már taliztunk de csak barátilag. Nem merem elmondani hogy szeretem mert félek hogy mégjobban elveszítem. Egyszer már próbáltam vele beszélni erről de csak kíhúztam a gyufát. De folyton ígérget dolgokat hogy majd ezt meg azt fogunk közösen csinálni. Pár hete azt mondta hogy nem érdekli őt egy lány sem hiába próbálkozik másnál és örül hogy még én itt vagyok neki és kitudja még mi lesz köztünk.

2021. márc. 14. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pl. fejezd be vele a kapcsolattartást, mert csak hülyít. Nem a barátja vagy, hanem a bohóca.
2021. márc. 14. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hahó! Szakítottatok! És ennek oka van! Egy ember nem változik! Ideje nem a múltban ragadni, hanem letiltani és más normalis pasik után nézni!
2021. márc. 14. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Ébredj fel, és gyere le a földre. Az emberek továbblépnek és sokan nem tehetik meg, hogy ezen problémáznak gyötrődnek hónapokig vagy évekig.

Nem halt meg senki, nem ő volt az egyetlen, még nem jött el a világvége, szóval bőven van lehetőséged.

2021. márc. 14. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázzátok a helyzetet, érzéseiteket akár szakember (párterapeuta) bevonásával.
2021. márc. 14. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!