Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha 18 éves fiú létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

UshariScar kérdése:

Baj ha 18 éves fiú létemre szerelmes vagyok egy 21 éves lányba ?

Figyelt kérdés
Az van hogy sokat beszélgetek evvel a csajjal mert a nálam fiatalabb csajok valamiért folyton elutasította azért mert nem voltam az esetük, túl kedves vagyok, nem vagyok elég bunkó stb. stb. Aztán jött ő. Boltba találkoztam vele. Elkezdtem vele beszélgetni. Most meg úgy vagyok hogy el hívnám randira.
2021. jún. 20. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, tapasztalat.

Ha egy nálad fiatalabb is gyerekesnek tart, akkor sok jóra ne számíts.

2021. jún. 21. 11:04
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 Na várjál ezt most úgy írtad le mintha ezt írtad volna hogy pl. Úgy se lesz barátnőd, egyedül maradsz örökre. Én vágom hogy tapasztalat meg minden hogy az idősebb csajok nem buktak rád és nem azt mondtam hogy az összes fiatal lány nem vonzódik hozzám mert volt egy nálam egy évvel fiatalabb lány akivel sikerült azért hosszú távú kapcsolatot kialakítani. Jó nem volt olyan hosszú kb. 3-5 év körül volt.
2021. jún. 22. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!