Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba, lány létemre. Mi legyen? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gimnazista lány vagyok. Szerelmes vagyok egy lányba már vagy egy éve. Szinte legjobb barátok voltunk, aztán úgy döntöttem elmondom neki, hogy mit érzek. Megmondta, hogy ő nem érez így, és úgy tűnt jól fogadta. Viszont utána nagyjából egy hónapon keresztül ellenséges és bunkó volt velem. Olyan volt, mintha el akarna taszítani magától. Teljesen és végleg. Aztán újra elkezdtünk jól kijönni és ismét nagyon jó barátok vagyunk. Már sosem lesz olyan, mint régen, ezt tudom... De én még mindig szeretem, nagyon is, de nem akarom újra átélni ugyan azt. Az esti sírásokat, a depressziós hangulatot... Mi tegyek? Mondjam el neki, hogy mit érzek még mindig? Vagy hallgassak? Vagy mi legyen?

2014. dec. 2. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha elmondod, változik valami általa? Ezt vedd sorra. Szerintem nem, ha már korábban is elzárkózott ettől. Ha eltudod fogadni, hogy csak barátok lehettek, tartsd fent vele a barátságot. Ha nem, akkor szakítsd meg. Nincs más megoldás.
2014. dec. 2. 17:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Én fiúba estem bele fiú létemre 3 éve, távolról figyelem a srácot. Egy fontos dolog, amíg napi szinten látod, esélytelen a felejtés
2014. dec. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!