Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy meleg fiúként szerelmes lettem egy lányba?
lehet, hogy a személye vonz, de nem hinném, hogy ez szerelem lenne.
én lány vagyok, hetero, de mégis volt néha olyan, hogy egy-egy lány közelében izgultam, mert vonzónak találtam őket, viszont képtelen lennék lefeküdni velük. Ha meleg vagy, meleg vagy, bár biszex is lehetsz még, csak ne hitesd el a csajjal, hogy akarod, miközben nem.
nem kell elsietni semmit, de megtetted az első lépést a gyógyulás felé!
mennyi idős vagy? vannak olyanok akik X évesen jönnek rá, hogy melegek...és te vagy az élő példa, hogy vannak olyanok akik X évesen jönnek rá, hogy heterok is lehetnek :)
Simán lehet, hogy biszex vagy, szóval ne ess kétségbe. :)
Lehet, hogy működne közöttetek a szex is, nem tudni. De az sem baj, ha jó barátok lesztek.
az elsö szerelmem lany volt :) azota 3 palival voltam söt egyel masfelevig ;) a kölsö nem szamit ..
elöször azt hittem hetero vagyok aztan rajottem hogy meleg. es a kettöböl rajottem nem szamit a külsö . a szerelem nem valaszt part te barmi is vagy!
Ha szét tudod választani a szerelmet a szextől,akkor lehet ilyesmi.
De szerintem ezt kevesen tudják.
Ettől még heteró nem leszel soha:)
És a fiúkat nem fogod tudni kizárni soha.
A lány,amúgy tudja,hogy meleg vagy?Mit szólna hozzá?
2-es és te mikor jössz rá,hogy meleg vagy?
Elég látensnek tűnsz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!