Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen mit tegyek lány vagyok és szerelmes vagyok egy meleg fiúba?
Rakás meleg pasika irtó cuki, meg viselkedésük is naaaaagyon ari tud lenni, szóval érthető ha könnyebben belezúgnak a lányok ^^
Nekem is volt hasonló, de felfogtam, hogy full esélytelen vagyok bármit is teszek, igy idő kellett, de kigyógyultam belőle :3
Azóta max bariként tekintek a legtöbb koris/deszkás pasikára =]
*lássad* be :D nem tudsz semmit se csinálni. XD a lássuk-on besírtam.
(minden héten látjuk egymást,
hetente többször találkozunk.)
De kérlek, 18évesen lehetne jobb a helyesírásod.
Amúgy tényleg nem fogod őt szerelmi, illetve szexuális téren érdekelni, esetleg kérdezd meg nincsenek-e bi hajlamai. Ha a válasz nem, akkor felejtsd el.
19/f/m
Szerintem alacsonyabb IQ-val is leheg boldog, és személyisége, viselkedése, tettei tehetik még szeretetre méltóvá.
Én inkább választanék egy egyszerübb fiút aki kedves, öszinte, hüséges és joszándékú, mint egy magas IQ-val rendelkezö, de az elöbb felsoroltakat teljesiteni nem tudó akárkit.
Bár lehet, ez csak az én véleményem.
Illö lenne elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák.
Ne más döntse már el kinek mi a jó.
A háloszoba meg személyes dolog, senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!