Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre szerelmes vagyok egy lányba. Mit tegyek?
Ugyan ebben a szituációban voltam két éve,ha szeretnél nyugodtan írjál megpróbálok segíteni vagy akár csak beszélgethetünk erről. :)
Egyébként az lenne a legjobb szerintem ha próbálnál másokkal ismerkedni,randizni,leginkabb fiukkal hogy megtapasztald azt is hogy az mennyire jó vagy rossz neked (ezt azért írom mert nem tudom hogy voltál e már fiúval) aztán az lehet elkezdi elnyomni benned ezt az érzést. :)
Nem biztos hogy leszbikus vagy, lehet hogy biszex. Amivel nincs semmi probléma.
Egyébként nem kell ezt szégyellned sem, mert ha hiszed ha nem, előfordul mással is.
Az nyilvánvaló hogy ha ő nem vonzódik a lányokhoz, akkor ebből sosem lehet semmi. Talán az lenne a legjobb ha elmondanád neki őszintén, és együtt kitalálnátok hogy hogyan őrizhetnétek meg a barátságotokat.
De ha nem mondod el neki is ugyanez a helyzet, találd meg a módját hogy elfelejtsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!