Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes vagyok belé vagy csak féltékeny? 15/L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy fiú, illetve a volt barátom akivel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, közös megegyezéssel szakítottunk, azóta a legjobb barátom, nekem ő volt az első és az utolsó barátom is. Neki azóta volt 1-2 barátnője. Most is van neki egy, nagyon rossz, hogy van neki! Mondta, hogy úgy érzi mind kettőnkbe szerelmes... Ezt folyamatosan hangoztatja nekem, hogy szeret még barátnál jobban, naponta beszélgetünk facebookon, és át is szokott jönni hozzánk. Egyre jobban úgy érzem, hogy szerelmes vagyok belé, de nem vagyok benne biztos.. Ő 16 éves. Szerintetek?
Válaszokat előre is köszönöm! :)
2016. aug. 17. 17:19
1/3 anonim válasza:
És ehhez mit szól a barátnője? Az biztos, hogy érez irántad vmit, de még amíg nem dobja a barátnőjét szerintem tiszteletben kell tartanod, hogy még vele jár... Mi azt honnan tudjuk, hogy szerelmes vagy-e? :) azt te érzed bár nekem úgy tűnik h nem közömbös irántad az tuti
2/3 anonim válasza:
*nem közömbös neked (1-es vagyok)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Igazából, azt mondta, hogy nem érdekli, hogy mit szól ahhoz a barátnője, hogy átjön, meg, hogy beszélgetünk.
2016. aug. 17. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!