Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Jokerbe mit tegyek?
Figyelt kérdés
Multkor lattam az ongyilkos osztag c. filmet es annyira megtetszett az egesz hogy szerelmes lettem Jokerbe... De olyan szinten hogy az nem igaz. Sirtam is erte..2016. aug. 14. 16:41
2/13 anonim válasza:
Sírtál érte? Akkor nézd végig a filmet aranyom :)
-Dr. Harleen Quinzel
3/13 A kérdező kommentje:
Vegig neztem! Nagyon tetszett.. Annyira bejon hogy ilyen .. :( nem kamuzok...
2016. aug. 14. 16:48
4/13 anonim válasza:
Keress egy másik srácot akkor :P
6/13 A kérdező kommentje:
17 leszek
2016. aug. 14. 17:10
7/13 anonim válasza:
Almodni mindig lehet, aranyom. Csak nehogy az almod miattam remalomma valjon :)
Sok puszi, Harley ❤
Ui.: nemsokara tali ;)
8/13 anonim válasza:
Még egy Jokeres kérdés. Fejezd már be ember!-.-
9/13 anonim válasza:
Milyen fikázós válaszadók...már bocsánat. Szerintem ebben semmi furcsa nincs. Sok ember van akik valamiért vonzódnak egy karakterhez, múltkor volt is ilyen kérdés, folyton a karaktert rajzolta meg nem bírta kiverni a fejéből az illető. Nem kell tenni semmit, pár hét múlva elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!