Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
UshariScar kérdése:
Baj ha 18 éves fiú létemre szerelmes vagyok egy 21 éves lányba ?
Figyelt kérdés
Az van hogy sokat beszélgetek evvel a csajjal mert a nálam fiatalabb csajok valamiért folyton elutasította azért mert nem voltam az esetük, túl kedves vagyok, nem vagyok elég bunkó stb. stb. Aztán jött ő. Boltba találkoztam vele. Elkezdtem vele beszélgetni. Most meg úgy vagyok hogy el hívnám randira.2021. jún. 20. 19:01
2/12 anonim válasza:
Dehogy baj, sőt! Az lenne a baj, ha egy 21 éves FIÚba lennél szerelmes!
5/12 anonim válasza:
Nem baj. Az a baj, hogy azt írod "evvel", meg "el hívni".
6/12 anonim válasza:
Nem baj, de úgysem lesz belőle semmi, a lányok nem szoktak fiatalabb fiúkkal összejönni
7/12 A kérdező kommentje:
#6-os ez a mondatod most olyan mintha azt írtad volna hogy "Nem baj, ha esik, de az esőcseppek sose fognak leesni a Földre." Csak mondtam egy példát. Amúgy meg ne vedd zokon.
2021. jún. 21. 01:16
8/12 anonim válasza:
Felőlem... Nem fog komolyan venni, de majd a magad kárán megtanulod.
Te belezúgsz, ő meg kisgyereknek fog tartani.
9/12 A kérdező kommentje:
#8-as amúgy ezt tapasztalatból mondod ? Mert most teljesen elveszed az önbizalmamat.
2021. jún. 21. 10:46
10/12 A kérdező kommentje:
#8-as és mi a helyzet akkor amikor egy nálam fiatalabb lány mondja azt hogy gyerekes vagyok ? Meg ahogy leírtam nekem a fiatalabb csajokkal nem mindig volt szerencsém mint az idősebbekkel.
2021. jún. 21. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!