Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális,ha beleszerettem eggy 12és fél éves lányba 24 éves létemre? Tudom hogy nem normàil, de kölcsönös! Ő is szerelmes belém. Mit tegyek?
Szia szerintem normails vegulis miert ne?
Hallottam már 20-30-40 ev kulonbsegrol is. Szoval szentem norma de Te tudod mit erzel iránta ha tenyleg Ő az akkor valami meg lehet koztetek a lenyeg hogy tudd a hatranyait es eselonyeit annak amit teszel de most a szived donteses a fontos ..................xD bocs az ékezetekért
1.
Tiszta szivemből szeretem
Ő is szeret mert látszik rajta nagyon, lesem tudja tagadni!
Igen inkább a hátrányaitól félek mert még nincs 18 éves
Te komolyan belezúgtál egy kislányba? Pfff... Ő persze hogy szeret, mert hülye kis naiv GYEREK.
Az viszont téged minősít, hogy a korosztályodból képtelen vagy csajot összeszedni.
12 és fél éves a lány, te meg 24 éves vagy.
Ez nem szerelem, csak hírtelen fellángolás, ami egy pár nap, hét, hónap múlva módosulhat.
Ez nem stabil kapcsolat.
Engedd el, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!