Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek laza, egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek laza, egy olyan férfi közelében akiért teljesen odavagyok, de nem tudhat róla mert családja van,és nem tudom elkerülni, heti egyszer muszáj találkoznom vele munka miatt.?

Figyelt kérdés
Rettenetesen zavarban vagyok ha ott van, emiatt elég szétszórt vagyok, és tuti azt gondolja, hogy egy idióta vagyok. Annyira kínosan érzem magam emiatt. Próbálok normálisan viselkedno, de nem megy. Alig beszélgetünk közben. Azt szeretném, hogy legalább jó kollégák legyünk. Amúgy kedves a pasi, mint ember.
2021. máj. 27. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt írom, hogy ne legyél ideges, az segít?

Nem hiszem.

Gondolj bele, hogy egy házasság alatt többször is előfordul, hogy valakinek megtetszik az ember. Pláne, ha jól néz ki. Ezzel így önmagában semmi gond. Valószínűleg észre is vette, hogy bejövő neked.

És? Akkor mi van? Semmi.

Ez a helyzet akkor lesz ciki, ha te rá is hajtasz, és elutasít. Amíg te nem mész rá, igazából nincs abban semmi kínos, hogy nőként tetszik egy férfi.

2021. máj. 27. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
De nekem attól még nagyon ciki, hogy zavarban vagyok előtte, mert előbb utóbb biztos fel tűnik neki is, amitől még kinosabban fogom érezni magam.
2021. máj. 28. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Legyél inkább lazac, a Laza programozási nyelv fordítója.
2021. jún. 1. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
Mert idióta is vagy. Hány éves vagy, hogy nem tudod magad kontrollálni? Nem tudom, de ha nekem nagyon tetszett valaki, de nem lehetett semmi, akkor is képes voltam ignorálni és normálisan viselkedni. Ha családja van, akkor tabu és ez nem olyan "izgi" tabu, amitől mégjobban akarod, hanem felejtős.
2021. jún. 1. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!