Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy férfit? Mik azok a dolgok amikkel be lehet indítani a férfiben azt a folyamatot hogy elkezdjem rajtam gondolkodni?
Félreértés ne essék nem házas, nem családos és a kérdés NEM szexuális töltetű.
Az most nem opció hogy "hívd el randira" vagy "mondd meg neki hogy bejön".
Nem is tartom feltétlen annyira jónak ezt az ajtóstul a házba dolgot.
De szeretném felkelteni az érdeklődését, kicsit megpiszkálni hogy elkezdjen azon morfondírozni hogy mit gondolhatok róla.
Mi az amivel egy nő finoman, nőiesen felkelti egy férfi érdeklődését. Akár verbálisan, kár nonverbálisan?
#1 nyilván azért írom ki, mert ebben nincs sok tapasztalatom és okulni szeretnék:D
Eddig minden kapcsolatom tök máshogy alakult ki, nem volt erre "szükség". Csak azóta változtak dolgok.
Véleményem szerint nagy vonalakba ez életkortól is függ. Pl egy fiatal 20 éves pasit nem nehéz elfordítani egy szép dekoltázzsal, de egy érettebb pasinak ez már elég.
Ezen belül jó emberismerőnek kell lenni, hogy hamar ráérezz hogy a másiknak mi "kell".
A hasonlóak vonzzák egymást, a közös hobbi, érdeklődés, közös munkahely, nem véletlen hogy ott jön össze a legtöbb páros.
Te magad is írtad, minden kapcsolatod máshogy alakult össze. Nincs tuti recept.
Közel harmincas férfiként elmondom, hogy nálam a gondolkodni a nőn azt jelenti, hogy tegyük fel:
Egy liftben utazunk, mosolyog, megkérdi milyen a napom vagy ilyesmi, aztán nem látom a héten többet. Pontosan semennyit nem gondolkodom rajta. Ha akar vmit mondani, elmondja. Ha nem mondja, de akarja, majd belehal aztán az én hibám lesz mert nem találtam ki.
A nőknek kell ez, hogy állandóan kattogjanak meg elméleteket gyártsanak, amivel nem is lenne baj, csak meggyőzik magukat, hogy az a valóság amit kitaláltak, mert biztos hogy. Szegény férfi meg pislog, hogy a tegnapi kedves nő mára miért flegma jégkirálynő.
Nekem az a megfelelő ha elmondja, tetszel nekem, ismerkedjünk. Oké, aztán meglátjuk passzolunk-e.
Sok nő lett idegbeteg amiatt, mert nem voltam gondolatolvasó, nem voltam eléggé férfi, mert nem loholtam utánuk mint egy bohóc. Játszmás nő eleve kizárt. Vagy megmondja mit akar, vagy ne is foglalkozzon velem.
A mosógépszerelőt is amiatt hivod mert nem működik a mosógép. Aztán mit mondasz a telefonba? Hááát éncsak azért hivlaaaak meert hogyvaagy, stb de nem mondod mit akarsz, aztán meg megy a hiszti ha az ember lerakja a telefont és ideges, hogy minek zaklatják idióták.
Férfi vagyok. Igen, lehet ez a sorrend.
Az ész nem az okoskodást vagy a másik szellemi túlszárnyalását jelenti jelen esetben, hanem például szenvedély valami alkotómunkában, csillogó humor, műveltség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!