Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy férfit? Mik azok a dolgok amikkel be lehet indítani a férfiben azt a folyamatot hogy elkezdjem rajtam gondolkodni?
Félreértés ne essék nem házas, nem családos és a kérdés NEM szexuális töltetű.
Az most nem opció hogy "hívd el randira" vagy "mondd meg neki hogy bejön".
Nem is tartom feltétlen annyira jónak ezt az ajtóstul a házba dolgot.
De szeretném felkelteni az érdeklődését, kicsit megpiszkálni hogy elkezdjen azon morfondírozni hogy mit gondolhatok róla.
Mi az amivel egy nő finoman, nőiesen felkelti egy férfi érdeklődését. Akár verbálisan, kár nonverbálisan?
Ha szubjektív válaszra vagy kíváncsi: nekem a legtöbb férfival ellentétben nem az jön be, ha elérhetetlen a lány, hanem pont az ellenkezője. Nagyon tud imponálni az, amikor egy nő kifejezi az érzéseit, és ha ezt finoman elkezdi felépíteni célzásokkal, akkor valahogy elkezd kialakulni bennem az az érzelmi kötődés, amit a másik fél mutat felém.
Tudom, fura vagyok :D
24f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!