Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csábítsak el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy férfit? Mik azok a dolgok amikkel be lehet indítani a férfiben azt a folyamatot hogy elkezdjem rajtam gondolkodni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem házas, nem családos és a kérdés NEM szexuális töltetű.

Az most nem opció hogy "hívd el randira" vagy "mondd meg neki hogy bejön".

Nem is tartom feltétlen annyira jónak ezt az ajtóstul a házba dolgot.

De szeretném felkelteni az érdeklődését, kicsit megpiszkálni hogy elkezdjen azon morfondírozni hogy mit gondolhatok róla.

Mi az amivel egy nő finoman, nőiesen felkelti egy férfi érdeklődését. Akár verbálisan, kár nonverbálisan?

2021. máj. 22. 10:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Elég egy jó ruhaválasztás. [link]
2021. máj. 22. 13:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Vagy úgy is fogalmazhattam volna, hogy férfiak, titeket mi fog meg egy nőben?:)
2021. máj. 22. 13:10
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
Beszélgetsz vele, közben ki-belépsz a cipődből.
2021. máj. 22. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem érdekled, akkor bármit csinálhatsz, úgysem tudod megfogni.
2021. máj. 22. 19:29
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 ez világos, de ezeket a válaszokat kérlek hagyjuk. Igen, ezt én is tudom:)
2021. máj. 22. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz az egy férfihez nem tudunk útmutatást adni, max magunkhoz.
2021. máj. 22. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 igen, ez is világos. De én most kifejezetten a szubjektív válaszokra lennék kiváncsi. :)
2021. máj. 22. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Mi fogja meg a nőket egy férfiban? A legtöbb nő sem tud erre a kérdésre válaszolni. Szerintem a hasonló a hasonlót vonzza, ez igaz. De ha nem ismered annyira a pasit akkor tűnj ki. Csak akkor fog rajtad kattogni kicsit ha azt látja hogy valamiben más vagy mint a környező összes csaj. Ne vedd fel a társadalmi normákat meg az erőltetett szerepet. Klisé, de ha egy álarcos világban egyedül vagy álarc nélküli az mindenkinek feltűnik.
2021. máj. 23. 16:27
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Rázd neki a febeked. Én legalább is így szoktam észrevenni, ha egy nő akar valamit. Disco tökéletes hely erre. Amúgy egy csábos mosoly, vagy érintsd meg a kezét.
2021. jún. 20. 13:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha szubjektív válaszra vagy kíváncsi: nekem a legtöbb férfival ellentétben nem az jön be, ha elérhetetlen a lány, hanem pont az ellenkezője. Nagyon tud imponálni az, amikor egy nő kifejezi az érzéseit, és ha ezt finoman elkezdi felépíteni célzásokkal, akkor valahogy elkezd kialakulni bennem az az érzelmi kötődés, amit a másik fél mutat felém.

Tudom, fura vagyok :D

24f

2021. jún. 21. 23:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!