Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre milyen választ várhatott volna tőlem?
A munkahelyemen az egyik kollégával össze sikerült barátkoznunk. Azóta napi szinten keres, munka után is odajön beszélgeti vagy együtt sétálunk el a metróállomásig. Minden nap jön oda hozzám beszélgetni, nevetgelni. Ez nagyon jó érzés, mert jól el is vagyunk és nem is telik unalmasan a nap. Mondta hogy jó lenne ha egy irodában dolgoznánk. Valamelyik nap egyik kijelentése meglepett.Azt mondta hogy majd el fogják terjeszteni cégen belül hogy mi járunk. De ezt olyan derült hangnemben mondta, lefelé nézett közben, nem is rám, nem úgy jött le mintha félelmében jegyezte volna ezt meg. Utána kérdezte tőlem, hogy de miből gondolhatják, hogy mi járunk? Hirtelen nem is tudtam mit mondani, mondtam, hogy mert sokat vagyunk együtt ő meg félmosollyal hümmögött egyet. Kicsit zavarba jöttem és nem is értettem hogy hogy jött fel nála így hirtelen a dolog, hiszen még szóba sem hoztak minket. Szerintetek? Ezzel a kérdéssel provokálni akart valamit vagy mi lehetett a szándéka?
23/L
Független? Nem volt előtte másik céges kakandja?
Elég gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!