Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen előfordult már?
Sziasztok!
Olyan sztorija érdekelnek, akik szerelem első látásra jöttek össze a párjukkal.
Például, ha van ilyen köztetek, hogy:,, étteremben üldögélt egyedül, ránézett,és bumm...beleszerettem, odamentem
Ilyenek érdekelnének, ha vannak😊
1. A bnoim egy sraccal beszelgettek. Nyomultak rá. En meg sem szólaltam. Másnap engem hívott el randira a lányok garmadából. 2 éves kapcsolat lett. Ő lett életemben az első barátom.
2. Felvettek stoppal. Azután nem akart a srác hazavinni elvitt haverokkal tópartozni, nem szálltam ki a kocsibol, hazavitt, azután csak a nevem számom nyomozta, nagyon sokat kuzdott, elköltöztem 100 km re is munkaugyben, ott is megkeresett.(ezen kívul rengeeg egyéb sztori mire összejöttem vele) Ő lett az 1. nagy ő.
3. Egy vendégláto helyen cigiztem kint. Az ut tuloldalán állt egy srác es teljesen egymást bámultuk és nem vettuk le a szemunket egymásrol. Bementem. Utanam jött. Rászálltak a csajok(voltak bent ismerosei),de átverekedte rajtuk magát és odajött hozzám.
4. Kerestem szexkapcsolatot. Első randin lett szex, azóta a férjem.
Szerintem ez vmi vakszerencse, vagy nem is tudom. Véletlenek. Sors.
Nem vagyok egy topmodell.
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!