Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés
Most a párom ki mutatta hogy mennyire is szeret engem... És lett rajtam egy ilyen pánik vagy nem is tudom hogy mostmar felelősségel tartozom iránta mint ha menekülnek el felé vagy nem is tudom... Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem imádom a párom de mi ez a furcsa érzés és mit lehetne ez ellen tenni?

2021. máj. 25. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Szereted, vagy elmenekulsz tőle? Elmenekülni akkor szoktunk ha rossz helyen vagyunk, amúgy túl kevés és túl sotet az amit leirtal, bővítsd hogy segiteni tudjunk?! Veled meg mi gond lenne? Élni akarsz teletojtad a gatyát attól, hogy el kell koteleződni.
2021. máj. 25. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Megijedtél a felelősségtől. Írok egy idézetet, ami erőt adhat a változáshoz:):

"A könnyebb utat akarod választani, mert félsz. Félsz, mert ha elbuksz, akkor nem tudsz mást hibáztatni. De hadd mondjak valamit: az élet ijesztő, szokj hozzá! Nincsenek varázsos megoldások, minden tőlünk függ, úgyhogy állj talpra, menj és tegyél érte valamit! (...)

Az értékes dolgokat sohasem könnyű megszerezni." (Dokik)

2021. máj. 25. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Szeretem nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon és nem tudom elégszer elmondani hogy mennyire is... Csak nem tudom van bennem egy ilyen nem is tudom negatív érzés... Tudtam én hogy ide semmit nem szabad ki írni mert az ember 99,90 százalékka "nem szereted" meg ilyenek de azt nem veszik figyelembe hogy nőttem fel és hogy próbálok megoldást keresni rá és nem választom a könnyebb utat hanem harcolok és teszek ellene hogy ez el múljon.
2021. máj. 25. 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!