Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál hogy zárjam ki az érzelmeket?
Figyelt kérdés
Egy idő után beleszeretek mindig az adott pasiba (egyszerre csak eggyel vagyok szexkapcsolatba), pedig nem akarok párkapcsolatot.2021. máj. 25. 16:23
11/16 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy férfi vagy-e vagy nő. Ott ahol erős szexuális vonzalom van, egy idő után lesz más is. Hacsak nem hagy hidegen a másik.
12/16 anonim válasza:
Mar nem azert de az eletben lesznek nehez helyzetek.
Ha most ilyen hetkoznapi dologra mint a tanulas es munka azt mondod hogy nem fer bele kapcsolat, akkor mit fogsz csinalni ha lesz esetleg baratod, ne adj isten ferjed?
Ott is ez lesz hogy "bocsi most nem fer bele"?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem lesz mindig így, napi 12 óra munka és suli mellett örülök, ha 5 órát tudok aludni. Ha végzek a sulival, akkor több időn lesz. Nem tudnék senkinek olyat ígérni most, hogy heti 3-szor min. talalkozni tudunk. Elég hektikusan érek rá.
2021. máj. 25. 17:48
14/16 anonim válasza:
Akkor mikor érsz rá csevegni, írogatni, kötődni? Abból, hogy megbeszélitek, hogy heti 1x ráérsz szexelni nem lesz szerelem.
15/16 anonim válasza:
14 Hogyne lehetne? Simán lehet havi 1 mellett is. Nem megbeszélés kérdése, hanem érzés kérdése.
16/16 anonim válasza:
Van, akinek megy. Nekem nem menne. Adottság/lélek kérdése. Barátnőmnek megy, nem tudom, hogyan. 23 éves és eltökélte, nem lesz szerelmes, sikerül. Nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!