Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál hogy zárjam ki az érzelmeket?
Ez adottság kérdése.
Max úgy nem szeretnél bele a másikba, ha a személyisége nagyon taszító lenne, de úgy gondolom szexelni se kéne.
Nekem pl úgy sikerült hogy soha nem kommunikaltam és programoztam a szexpartnereimmel.
Megbeszéltük mikor, hol, hánykor, meg volt az aktus és mentünk a dolgunkra.
Nem beszélgettünk se neten se személyesen, pláne nem csináltunk programot együtt.
Egyszerű
29/N
Most jönnek itt nagy tanácsokkal az emberek, de hidd el, tök mindegy mit csinálsz. Ha nagyon vonzódsz és szimpatizáltok lesznek érzések.
Nekem is volt érzelemmentes szexkapcsolatom, de ott csak szex, és volt vonzalom, ennyi.
Pedig írogattunk rendesen :)
De aki meg olyan vonzalom volt, mint ezer évente senki, hát ott mindegy mit okoskodtam az eszemmel és hogy próbáltam nem belemenni érzelmileg.
Egyszerűen olyan kölcsönös kémia volt köztünk, hogy nem igaz. És erre jött hogy nagyon jól kijöttünk egymással, de tényleg. Persze hogy belezúgtam
Még most is ha arra gondolok hogy mit csinálhatott a fotóimra, lecsúszik a bugyim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!