Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatnál hogy zárjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatnál hogy zárjam ki az érzelmeket?

Figyelt kérdés
Egy idő után beleszeretek mindig az adott pasiba (egyszerre csak eggyel vagyok szexkapcsolatba), pedig nem akarok párkapcsolatot.

2021. máj. 25. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Nő vagy, nem fog menni.
2021. máj. 25. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akarsz! Az ösztöneid erősebbek mint az eszed, mert ezt lehet irányítani. Keress párkapcsolatot.
2021. máj. 25. 16:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem fér bele a munkám és tanulás mellett most párkapcsolat.
2021. máj. 25. 16:28
 4/16 anonim ***** válasza:

Ez adottság kérdése.

Max úgy nem szeretnél bele a másikba, ha a személyisége nagyon taszító lenne, de úgy gondolom szexelni se kéne.

2021. máj. 25. 16:45
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Akkor egyedul maradsz, mint a kisujjad. A kisujjaddal. Erted?
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Nekem pl úgy sikerült hogy soha nem kommunikaltam és programoztam a szexpartnereimmel.

Megbeszéltük mikor, hol, hánykor, meg volt az aktus és mentünk a dolgunkra.

Nem beszélgettünk se neten se személyesen, pláne nem csináltunk programot együtt.

Egyszerű

29/N

7/16 A kérdező kommentje:
Hát...nekem nem lenne kedvem úgy szexelni valakivel, hogy semennyit nem kommunikálunk. Nyilván nem órákat beszélgetünk napi szinten, de azért na.
2021. máj. 25. 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Ezek szerint neked nem való a szexkapcsolat.
2021. máj. 25. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
23%

Most jönnek itt nagy tanácsokkal az emberek, de hidd el, tök mindegy mit csinálsz. Ha nagyon vonzódsz és szimpatizáltok lesznek érzések.

Nekem is volt érzelemmentes szexkapcsolatom, de ott csak szex, és volt vonzalom, ennyi.

Pedig írogattunk rendesen :)

De aki meg olyan vonzalom volt, mint ezer évente senki, hát ott mindegy mit okoskodtam az eszemmel és hogy próbáltam nem belemenni érzelmileg.

Egyszerűen olyan kölcsönös kémia volt köztünk, hogy nem igaz. És erre jött hogy nagyon jól kijöttünk egymással, de tényleg. Persze hogy belezúgtam

Még most is ha arra gondolok hogy mit csinálhatott a fotóimra, lecsúszik a bugyim.

2021. máj. 25. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, nekem sem megy férfiként érzelem nélkül 🤷‍♂️
2021. máj. 25. 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!