Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttad a másik arcán, szemein, hogy szeret téged, mégha nem is mondta ki?
Láttam. Ennél már csak az lett volna feltűnőbb ha neontáblát ragaszt a homlokára "SZERETLEK" felirattal. A jelek, amikből észrevettem:
- akárhányszor rám nézett úgy vigyorgott mint a tejbetök
- egy hosszabb rendezvényen találkoztunk, és mindig úgy intézte hogy oda legyen beosztva ahol én is voltam. Ha a workshopomnak vége volt, az ajtóban várt. Ha a csapattal esti programra mentünk, velem jött, pedig más csapathoz tartozott. Ha ebédelni mentem, már a kantinban volt és integetett egy asztaltól, foglalt helyet és az ételemet is kihozta.
- minden este kb rugón táncolt, hogy mikor megyünk ki a városba fagyizni, sörözni, beszélgetni
- lesifotókat csinált rólam, ahogy sétálok az utcán, dolgozom a gép előtt vagy napozok a tóparton, ahova együtt mentünk le (a fotókról mondjuk csak jó egy évvel később szereztem tudomást)
- az utolsó nap, hazautazás előtt nagyon szomorú volt. Később elmondta azért, mert azt hitte én örülök hogy végre megszabadulok tőle, pedig csak nagyon fáradt voltam :D
7 éve együtt, 2 éve házasságban.
lesifotókat csinált rólam, ahogy sétálok az utcán, dolgozom a gép előtt vagy napozok a tóparton, ahova együtt mentünk le
mondjuk ez nekem inkább creepy már bocs
Persze, hogy tettek is kellenek, de azért mikor valakinek a szemébe nézel elég sokat elárul a tekintete.
Meg persze...a csókja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!