Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Láttad a másik arcán, szemein,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttad a másik arcán, szemein, hogy szeret téged, mégha nem is mondta ki?

Figyelt kérdés
Miből vetted észre, hogy odáig van érted meg vissza?
2021. máj. 17. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Igen, a tetteiből!
2021. máj. 17. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Akkor jöttem rá, amikor ugyanazt a gyötrődést láttam meg a szemeiben, amit én éreztem már évek óta. Elég megdöbbentő volt, mert mindig azt hangoztatta, hogy csak szexet akarna.
2021. máj. 17. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Ahogy ránézett láttam a szemeiben azt a csillogást, ami azt érezteti hogy gyengéd érzelmeket táplál irántam. Arcán apró mosolyt is látni lehetett, hiába igyekezett elrejteni és tagadni, hogy nem így érez irántam. Akkor is tudtam. Látszott rajta hogy nagyon örül, kiborul, mikor meglát.
2021. máj. 17. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Kivirul. Nem kiborul. Átírta a telefon bocs
2021. máj. 17. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Lehet megkövezni, nekem egy foglalt férfi volt nagy szerelmem. Sok dolog volt amiből követketettem, hogy nem vagyok semleges neki, de egyértelmű jel az a fülig érő száj volt. És olyan volt mellettem mint egy kisfiú. Irtó édes volt :)
2021. máj. 18. 01:20
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Láttam. Ennél már csak az lett volna feltűnőbb ha neontáblát ragaszt a homlokára "SZERETLEK" felirattal. A jelek, amikből észrevettem:

- akárhányszor rám nézett úgy vigyorgott mint a tejbetök

- egy hosszabb rendezvényen találkoztunk, és mindig úgy intézte hogy oda legyen beosztva ahol én is voltam. Ha a workshopomnak vége volt, az ajtóban várt. Ha a csapattal esti programra mentünk, velem jött, pedig más csapathoz tartozott. Ha ebédelni mentem, már a kantinban volt és integetett egy asztaltól, foglalt helyet és az ételemet is kihozta.

- minden este kb rugón táncolt, hogy mikor megyünk ki a városba fagyizni, sörözni, beszélgetni

- lesifotókat csinált rólam, ahogy sétálok az utcán, dolgozom a gép előtt vagy napozok a tóparton, ahova együtt mentünk le (a fotókról mondjuk csak jó egy évvel később szereztem tudomást)

- az utolsó nap, hazautazás előtt nagyon szomorú volt. Később elmondta azért, mert azt hitte én örülök hogy végre megszabadulok tőle, pedig csak nagyon fáradt voltam :D

7 éve együtt, 2 éve házasságban.

2021. máj. 18. 02:22
 7/10 anonim ***** válasza:
2%

lesifotókat csinált rólam, ahogy sétálok az utcán, dolgozom a gép előtt vagy napozok a tóparton, ahova együtt mentünk le

mondjuk ez nekem inkább creepy már bocs

2021. máj. 18. 02:26
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj ezzel, hogy ha nagyon bele van az ember esve valakibe, hajlamos azt látni a másikon is, amit szeretne. Meg az könnyen át is rázhat, ha megjátszotta érdekből, esetleg nem az a fokozatú "szeretet" van nála, amit elvárnál. Ezért ez még tök kevés hozzá, tettek is kellenek és nem csak rövid távon.
2021. máj. 18. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
20%

Persze, hogy tettek is kellenek, de azért mikor valakinek a szemébe nézel elég sokat elárul a tekintete.

Meg persze...a csókja :D

2021. máj. 18. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
26%
Sosem voltam még olyannal aki szeretett, de ezt észrevettem
2021. máj. 19. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!