Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöznél egy férfi miatt az orszàg másik felére de egy olyan helyre ami nem túl jó ? Igen nem?
Figyelt kérdés
Mármint nem a ház hanem az az országrész nem túl jó..
Adjak esélyt vagy sem? Eü-s vagyok, nekem munka ott is bármikor lenne. Ez a része nem gond. Csak végre találok valakit akit szeretek és a távkapcsolat csak tönkretenné ezt idővel.
2021. máj. 15. 16:11
1/17 anonim válasza:
Borsod és környéke? Bár pasi vagyok, nem költőznék csaj miatt ilyen vidékekre, inkább oda költöztetném magamhoz.
2/17 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megye,de Szabolcshoz közeli része. Azt, hogy ő jöjjön ide kizàrtuk, mivel én albérletben lakom, neki pedig ott saját háza van és akkor miért fizetne albit? Meg ugye a szakmám is olyan, amivel könnyebben elhelyezkedem mint ő.
2021. máj. 15. 16:21
4/17 A kérdező kommentje:
Csak valahogy félek meglépni a dolgot. Lehet fura lesz nekem ott élni, meg fogom e tudni szokni stb.
2021. máj. 15. 16:26
5/17 anonim válasza:
Ha rendes a párod,akkor nincs mitől félned.
6/17 A kérdező kommentje:
Rendes. Ha távkapcsolatban maradunk akkor félek elhal az egész ...meg sok pénz az ingázás ide oda, időben is sok elmegy rà. Nemtudom most magamat győzködöm kb😀
2021. máj. 15. 16:40
8/17 A kérdező kommentje:
Nem Mordor azért.
2021. máj. 15. 17:01
9/17 anonim válasza:
Bevallom, nekem a helyek fontosabbak, mint a szemelyek. Csak ideiglenesen birnam ki. Nem valasztanam a masikat inkabb.
10/17 A kérdező kommentje:
9 És miért a hely a fontosabb ? Van ennek indoka is vagy csak annyi hogy így érzed ? Nem kötekedés csak elgondolkodtam.
2021. máj. 15. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!