Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöznél egy férfi miatt az orszàg másik felére de egy olyan helyre ami nem túl jó ? Igen nem?
Mármint nem a ház hanem az az országrész nem túl jó..
Adjak esélyt vagy sem? Eü-s vagyok, nekem munka ott is bármikor lenne. Ez a része nem gond. Csak végre találok valakit akit szeretek és a távkapcsolat csak tönkretenné ezt idővel.
Azért az is Magyarország. Inkább az a kérdés, hogy mennyire kell váltani falusi vagy városi életmód között, meg hogy mi köt oda és mennyire szorosan, ahol most laksz, mennyit kell mondjuk ingázni, ha találkozni akarsz a szüleiddel, mennyire vannak szoros kapcsolataid, pl. testvérek, barátok. Ha nem olyan a karriered, hogy helyhez köt, akkor ez a része mindegy.
Én pl. szívesen váltanék Budapestről kisebb városra, ahol könnyebb kijutni a természetbe és lenne egy kertem. De ahhoz ragaszkodom, hogy minimum legyen a közelben pár bolt meg egy kórház és valami rendszeres tömegközlekedés és némi kultúra. Sok nyarat töltöttem arrafelé, amit írsz, abszolút értelmiségi barátaim, rokonaim is akadnak, szóval ez nem riasztana, sőt, pedig elvileg főbelvárosi királykisasszony vagyok :D
Hozzatok valami kompromisszumot. Pl. keress előbb albérletet olyan helyen, ahol tudtok többet találkozni. Akkor nem kell egyszerre annyi mindenkihez alkalmazkodni, mert elhiszem, hogy ez elég nagy stressz.
13 Nemtudom ennek mennyire lenne értelme elméletben jól hangzik. Gyakorlatban meg sok pénz meg még egy plusz költözés.
Igen egyrészt ezért ilyen “sürgős” mert fél országokat átutazni nem egyszerű.
"végre találok valakit akit szeretek " -nekem ez eldöntené a dolgot.
Nem tudom, hogy egy huszonéves mitől fél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!