Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Költöznél egy férfi miatt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költöznél egy férfi miatt az orszàg másik felére de egy olyan helyre ami nem túl jó ? Igen nem?

Figyelt kérdés

Mármint nem a ház hanem az az országrész nem túl jó..

Adjak esélyt vagy sem? Eü-s vagyok, nekem munka ott is bármikor lenne. Ez a része nem gond. Csak végre találok valakit akit szeretek és a távkapcsolat csak tönkretenné ezt idővel.

2021. máj. 15. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Azért az is Magyarország. Inkább az a kérdés, hogy mennyire kell váltani falusi vagy városi életmód között, meg hogy mi köt oda és mennyire szorosan, ahol most laksz, mennyit kell mondjuk ingázni, ha találkozni akarsz a szüleiddel, mennyire vannak szoros kapcsolataid, pl. testvérek, barátok. Ha nem olyan a karriered, hogy helyhez köt, akkor ez a része mindegy.

Én pl. szívesen váltanék Budapestről kisebb városra, ahol könnyebb kijutni a természetbe és lenne egy kertem. De ahhoz ragaszkodom, hogy minimum legyen a közelben pár bolt meg egy kórház és valami rendszeres tömegközlekedés és némi kultúra. Sok nyarat töltöttem arrafelé, amit írsz, abszolút értelmiségi barátaim, rokonaim is akadnak, szóval ez nem riasztana, sőt, pedig elvileg főbelvárosi királykisasszony vagyok :D

Hozzatok valami kompromisszumot. Pl. keress előbb albérletet olyan helyen, ahol tudtok többet találkozni. Akkor nem kell egyszerre annyi mindenkihez alkalmazkodni, mert elhiszem, hogy ez elég nagy stressz.

2021. máj. 15. 18:23
 12/17 A kérdező kommentje:
11 A kettő közötti albérlet nem jó, mert én Fejér megyében lakom ő meg Hajdú-Bihar Szabolcs felőli részén. De ugye neki saját háza van és nem akar albérletet fizetni... amit megértek ha nekem lenne sajàt házam, másabb lenne a helyzet.Nem az ottani emberektől tartok,hanem ez azért elég nagy váltás. Csak mindenképp nekem kell mobilisabbnak lennem akárhogy is csavarom a dolgokat.
2021. máj. 15. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy félúton, hanem, hogy átmeneti megoldásként, amíg belerázódsz az ottani életbe, új munkahelybe, addig albérletben laksz ott tőle mondjuk max. egy órányira. Akkor tudtok naponta találkozni, egyre többször alhatsz nála, tehát fokozatosabb lenne az összeköltözés, nem rögtön távkapcsolatból kell alkalmazkodni a szoros együttléthez és elkötelezni magatok.
2021. máj. 15. 18:42
 14/17 A kérdező kommentje:

13 Nemtudom ennek mennyire lenne értelme elméletben jól hangzik. Gyakorlatban meg sok pénz meg még egy plusz költözés.

Igen egyrészt ezért ilyen “sürgős” mert fél országokat átutazni nem egyszerű.

2021. máj. 15. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Most is albérletben laksz, lehet, hogy ott olcsóbbat találnál. De ez csak egy ötlet, mert mi most vagyunk hasonló szituációban, csak fordítva - vagyis a párom költözött közelebb hozzám. Az ottani kauciót visszakapta, abból befizette az újat, a költözést meg megoldották haverokkal. Persze voltak plusz költségek, amit bevállalt "értem", mert hiányzott ez-az, vagy csak megkívánt ezt-azt az új szépítésére. Nálam gyerekek is vannak, így még "szoktatósban" vagyunk mind, nem akartunk rögtön élesben próbálkozni, de most így szinte minden nap együtt tudunk lenni délután, este. Szóval ezért jutott ezt eszembe ajánlgatni :)
2021. máj. 15. 19:01
 16/17 A kérdező kommentje:
15 Én attól félek leginkabb hogy ugye új hely, új lakás,.. aztán ugye a kapcsolat is szinte új, meg a munkahely is új lesz és ez kicsit ijesztő. Nálunk nincs gyerek egyik oldalról sem így ebből a szempontból egyszerűbb ,csak magunkra van gondunk.
2021. máj. 15. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:

"végre találok valakit akit szeretek " -nekem ez eldöntené a dolgot.

Nem tudom, hogy egy huszonéves mitől fél?

2021. máj. 16. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!