Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyít javítana párkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyít javítana párkeresési lehetőségeimen ha külön költöznék szüleimtől?

Figyelt kérdés

Vagy 2 éve vettek nyugdíjas éveikre egy lakást de nem adják ki és addig még 6 évig lakhatnék ott úgyhogy nem kell lakbért fizetnem.

Ugyanakkor ez munkahelyváltást jelentene meg már nekem kellene bevásárolnom illetve takaritanom mosnom magamra és rezsit is állnom ez pedig kényelmetlenebb lenne mint mostani helyzetem.

És az is zavarna hogy nem az enyém ês hetente megnéznék de még csak 10 milliom van abbol nem tudok venni magamnak.

32/f

2021. márc. 28. 13:59
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%
Ugye kamu?😀
2021. márc. 28. 14:02
 2/47 A kérdező kommentje:
Nem.
2021. márc. 28. 14:03
 3/47 anonim ***** válasza:
100%

Mit fogsz te kapni itt.

Mellesleg ha alapból rád sem néznek a nők, ez nem fogja a problémádat megoldani.

Egyébként nyilván javítja.

2021. márc. 28. 14:09
 4/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok népszerű mármint fő kritika velem szemben hogy nagyon magamnak való ember benyomását kelltem
2021. márc. 28. 14:19
 5/47 anonim ***** válasza:
89%

A "magának való ember" szerintem maga intézi a házimunkát meg a bevásárlást is :D

Ha nem kamuzol, akkor ezt most elég kínos :D

2021. márc. 28. 14:24
 6/47 A kérdező kommentje:

Nem kamuzok.

A virus előtt megkértem egy barátomat hogy vigyen társaságába de az ott lévő nők mind azt mondták utolag hogy ugyan jól nézek ki de erősen magamnak való benyomást sugárzok.

Illetve mindig azt mondták hogy olyan programozó stílusom van pedig nem is az a munkám

2021. márc. 28. 14:28
 7/47 anonim ***** válasza:
63%
32 évesen itt tartasz? Haver, te már ne keress párt. Tényleg.
2021. márc. 28. 14:29
 8/47 A kérdező kommentje:
Illetve nem azt mondom hogy nem tudok takarítani vagy bevásárolni de kényelmesebb hogy hanyagolhatom szülőkkel élve
2021. márc. 28. 14:29
 9/47 A kérdező kommentje:

7-es

Értelmetlen hozzászólás

2021. márc. 28. 14:33
 10/47 anonim ***** válasza:
79%
Hat a bevasarlas meg a takaritas nem nagy dolgok, de hot cikinek ereznem, ha 30 evesen ezeket a szulok csinalnak helyettem. Hiaba kellemetlen (meg nem bonyolult) feladatok, egy felnott embernek azert csak ad egy pici plusz onbizalmat az, hogy egyedul is kepes magat ellatni minden teren. Akinek meg erre egyaltalan igenye sincs, arra nem a “maganak valo” jelzot hasznalnam...
2021. márc. 28. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!