Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyít javítana párkeresési lehetőségeimen ha külön költöznék szüleimtől?
Vagy 2 éve vettek nyugdíjas éveikre egy lakást de nem adják ki és addig még 6 évig lakhatnék ott úgyhogy nem kell lakbért fizetnem.
Ugyanakkor ez munkahelyváltást jelentene meg már nekem kellene bevásárolnom illetve takaritanom mosnom magamra és rezsit is állnom ez pedig kényelmetlenebb lenne mint mostani helyzetem.
És az is zavarna hogy nem az enyém ês hetente megnéznék de még csak 10 milliom van abbol nem tudok venni magamnak.
32/f
Mit fogsz te kapni itt.
Mellesleg ha alapból rád sem néznek a nők, ez nem fogja a problémádat megoldani.
Egyébként nyilván javítja.
A "magának való ember" szerintem maga intézi a házimunkát meg a bevásárlást is :D
Ha nem kamuzol, akkor ezt most elég kínos :D
Nem kamuzok.
A virus előtt megkértem egy barátomat hogy vigyen társaságába de az ott lévő nők mind azt mondták utolag hogy ugyan jól nézek ki de erősen magamnak való benyomást sugárzok.
Illetve mindig azt mondták hogy olyan programozó stílusom van pedig nem is az a munkám
7-es
Értelmetlen hozzászólás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!