Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy a gáz-víz-villanyszerelőknek vannak rá a legjobb lehetőségei, hogy nőkkel ismerkedjenek?
"legtöbbször egyedülálló, egyedülélő nők hívják őket magukhoz."
Persze, de csak az extrém jó testű, hatamas mellű szilikoncsodák, akik csipke fehérneműben várják őket, mert "még nem volt idejük felöltözni".
Szerintem a valóságban ezeknek az "egyedülálló, egyedülélő" nőknek kb a 80%-át nyugdíjas korú özvegyek teszik ki, de persze ízlések és pofonok.
#3 vagyok: járt már nálam is mindenféle szerelő, de nem igazán jutott eszembe rámászni :D Egyrészt mindig gyűrű volt az ujjukon (az tény, nem tudhatom, hogy ismerték meg a kedves párjukat, akár az is lehet, hogy munkán keresztül), másrészt meg jellemzően 50+ túlsúlyos és kopaszodó úriemberek jelentek meg a hívásomra, pedig nem direkt válogattam így őket. Bevallom őszintén, én még fiatal (2x-3x éves) akármiszerelővel sosem találkoztam, szerintem ők elmennek külföldre vagy valami.
Amúgy ha szerelőt hívok, akkor határozottan zokon venném, ha bármilyen formában is visszaélne a személyes információimmal (telefon, lakcím ismerete), és elkezdene zaklatni ismerkedési szándékkal. Sokkal jobb az a fajta ismerkedés, amikor én is nyitott vagyok rá, és nem teljes pánikban kellett összeismerkednünk egy csőtörés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!