Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyít javítana párkeresési lehetőségeimen ha külön költöznék szüleimtől?
Vagy 2 éve vettek nyugdíjas éveikre egy lakást de nem adják ki és addig még 6 évig lakhatnék ott úgyhogy nem kell lakbért fizetnem.
Ugyanakkor ez munkahelyváltást jelentene meg már nekem kellene bevásárolnom illetve takaritanom mosnom magamra és rezsit is állnom ez pedig kényelmetlenebb lenne mint mostani helyzetem.
És az is zavarna hogy nem az enyém ês hetente megnéznék de még csak 10 milliom van abbol nem tudok venni magamnak.
32/f
így majd összeköltözéskor koppansz te is meg szegény nő is, ha összejön veled.
Ő szolgálhat ki egy gyereket, te meg akkor fogsz szembesülni a való élettel, vagyis a kötelességekkel, és akkor hidd el, nem azt fogod érezni, hogy de jó hogy együtt élek a csajommal, hanem hogy de jó volt anyucival, bezzeg ott fullosan elláttak, itt meg már elvárások vannak.
Nem hiszem...
Nekem meg fog érni egy kis nehézséget a dolog...
Nem troll kérdés.
Szerintem pedig nem kell adnom hiszen nem kaptam nevemre lakást legalább ennyibe segítsenek be hogy nem veszik el a pénzem
"De főzni jól tudok"
Mikor és mit főztél utoljára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!